Τη δεύτερη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον οι Beefs όταν και υποδέχτηκαν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής τους Indiana Pagers, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Oι ομάδες συμβάδισαν στο ξεκίνημα. Ο Ορέστης σκόραρε για τους γηπεδούχους 6 πόντους, με τους ΚοντοJohn και Παπακωνσταντίνου να βάζουν το τρίποντο .. λιθαράκι τους, ενώ οι αντίπαλοι τους ακολουθούσαν κατά πόδας με τους Στιβακτάκη (5), Αδαμόπουλο και Δερβεντζή (από 3π), για το 14-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η αναμέτρηση πήε πόντο πόντο και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Τη μπαγκέτα για τα "Βοδινά" ανέλαβαν οι Παπανικολάου (7) και τα τρίποντα του Λύκοjohn (6), ενώ ο Δερβεντζή με πλέρια ενέργεια και 10 πόντους, μαζί με τα τρίποντα των Αδαμόπουλου και Γ.Καρασούλου κράτησαν την Indiana σε απόσταση αναπνοής (30-29) στο ημίχρονο.

Οι Beefs ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους μετά την ανάπαυλα. Ο Κόντοjohn με 8 πόντους και οι Ορέστης και Παπανικολάου με 5 φρόντισαν γι' αυτό και καθώς παό την άλλη πλευρά μόνο οι Στιβακτάκης και Ματσούκας (με 4π) απειλούσαν, η απόσταση κατέστη διψήφια (55-42) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία ο Ορέστης πήρε από το χέρι τους γηπεδούχους και τους οδήγησε στο ροζ φύλλο με 7 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση αλλά οι 6 πόντοι του Δερβεντζή και οι 4 από Στιβακτάκη και Αδαμόπουλου δεν ήταν αρκετοί, με τους Beefs να επικρατούν δίκαια με το τελικό 66-56 !

Mvp με double double ήταν ο Αργύρης Παπανικολάου έχοντας 16 πόντους, 17 ριμπάουντ και από 1 ασιστ, ένα κλέψιμο κι ένα λαθάκι. Παίκτης κλειδί δίχως αμφιβολία ήταν ο Κώστας Ορέστης με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Από τους Pagers ξεχώρισε ο Στέλιος Δερβεντζής με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές έπαιξαν καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο , όταν και πήραν διαφορά που υπερασπίστηκαν παρά την αντίδραση των αντιπάλων τους.