Την πρώτη τους επιτυχία κατέγραψαν το απόγευμα της Κυριακής οι Thunderclutch στο Ίλιον, όταν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της West Division 2 κατέβαλαν την αντίσταση των Avengers αποδίδοντας πολύ καλά μετά το πρώτο ημίχρονο.

Αρχικά ήταν οι φιλοξενούμενοι που πάτησαν καλύτερα στο παρκέ. Με τους Βουράκη (5), Αντωνίου και Κυριακίδη (από 3π ο καθένας) πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και καθώς από την άλλη πλευρά ο Αγγελόπουλος σκόραρε ένα τρίποντο προηγήθηκαν με 7-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια. Με επιμέρους 12-3 και δράστη τον Α. Ηλιόπουλο που σημείωσε 8 πόντους και συμπαραστάτη τον Κοκοβέ με τέσσερις, όχι μόνο πλησίασαν αλλά και προηγήθηκαν καθώς οι "Εκδικητές" δεν είχαν την ίδια επιθετική συγκομιδή (Βουράκης 3π).  Σκορ πρώτου ημιχρόνου 21-19.

Τα πράγματα άλλαξαν στην επανάληψη. Οι Thunderclutch βρήκαν ρυθμό από την άμυνα, έτρεξαν σερί 11-0 με τους Αγγελόπουλο (6), Πόπορη (4) και Πάνο (3) στην πρώτη γραμμή και πήγαν ως το +11. Στον αντίποδα, Κυριακίδης και Βουράκης σκόραραν από 3 πόντους με το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται με 35-26.

Στην τελική ευθεία οι Thunder δεν απώλεσαν τον έλεγχο του ρυθμού. Ο Κόλλιας έδωσε σημαντική βοήθεια με 4 πόντους, ενώ οι οι υπόλοιποι έβαλαν το λιθαράκι τους κρατώντας την πρωτοπορία για την ομάδα τους. Οι Avengers ωστόσο δεν το παράτησαν, μείωσαν στους τέσσερις με τους Αντωνίου και Κυριακίδη (από 5π) ωστόσο η κούραση δεν τους επέτρεψε να γίνουν πιο απειλητικοί, με τους αντιπάλους τους να κατακτούν δίκαια το ροζ φύλλο με το τελικό 48-39.

MVP: Ο αλάνθαστος Θανάσης Ηλιόπουλος με πολύπλευρη προσφορά και 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Ανδρέας Κοκοβές με 7 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Αλέξανδρος Βουράκης, που κατέγραψε  με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε το ματς: Οι νικητές είχαν πιο φρέσκα πόδια και περισσότερες λύσεις από τον πάγκο !