Την τρίτη αγωνιστική ανέμεναν οι Vikings για να γευτούν το νέκταρ της νίκης το βράδυ της Κυριακής στο "Θ.Πούτος" όταν και φιλοξενήθηκαν από την Tinder Bologna. Και το πέτυχαν χάρη στο ξέσπασμα του...Θωρ της ομάδας, του Μιχάλη Στασαη !

Το παιχνίδι είχε άκρως αμυντικό χαρακτήρα σε όλη του τη διάρκεια. Στην πρώτη περίοδο ο Γκέγκιος έβαζε όλα τα mid range , πέτυχε 6 πόντους και καθώς είχε απέναντι του μόνο τον Σ.Λιάκο (3π) οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 8-6 στη εκπνοή της.

Ο Γκέγκιος συνέχισε το βιολί του και στο δεύτερο δεκάλεπτο σκοράροντας με τον ίδιο τρόπο ακόμα 6 πόντους, και με τη συνέργεια των Πέρδικα και Μπούσγου οι Μπολωνέζοι πήγαν ως το +7. Στην αντίπερα όχθη απαντούσε μόνο ο Ζαχαράτος με 2 ριπές από τα 6.75, για το 18-12 στη μέση της διαδρομής.

Οι ομάδες δεν άλλαξαν σχεδόν τίποτα μετά την ανάπαυλα. Σκόραραν με το σταγονόμετρο. Μυριτζής και Καρακίτσος για την Tinder έβαλαν ένα καλάθι, ενώ ο Μπεχράκης είχε 3 και ο Χαλκιαδάκης 2 για τους Σκανδιναυούς , με το σκορ να είναι στο 22-17 στο τριαντάλεπτο.

Η ανατροπή συνέβη στα τελευταία πέντε λεπτά. Πριν απ' αυτό οι γηπεδούχοι με τρίποντο του Καρακίτσου βρέθηκαν στο +4, όμως Σαλίβερος, Β.Λιάκος απάντησαν, για να αναλάβει δράση στα τελευταία πέντε λεπτά ο Στασαης ! Αρχικά έβαλε το καλάθι του προσπεράσματος, ενώ με βόμβα τριών πόντων αλλά και 2/2 βολές απάντησε στο καλάθι του Γκέγκιου ! Οι παίκτες του Κουλούρη με 1/2 βολές από τους Μπεχράκη και Σαλίβερο ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με τον καλύτερο τρόπο, με έπαθλο το ροζ φύλλο με το τελικό 28-35 !

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Μιχάλης Στασαης με τους 7 πόντους που πέτυχε στο τέλος, ενώ είχε και 9 ριμπάουντ & 1 κλέψιμο. Παίκτης κλειδί ήταν ο Σταύρος Μπεχράκης καταγράφοντας 6 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Γκέγκιος με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές είχαν τόσο τις δυνάμεις όσο και τις λύσεις στο τέλος όταν έκαιγε η μπάλα !