Για την τρίτη στροφή της East Division 2 η Tune Squad BC φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή τους Hoopfellas και αποδίδοντας ελκυστικό μπάσκετ έκανε τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια !

Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό αρχικά με το δίδυμο Κουφόπουλου και Πιτσούνη (9 & 6 πόντους αντίστοιχα), αποκτώντας το προβάδισμα, με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν χάρη στους Αργυριάδηδες (6 πόντους ο Βασίλης και 5 ο Παρασκευάς), για το 20-14 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Οι "Τόνοι" συνέχισαν να ανεβάζουν στροφές και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με τον Πιτσούνη να πρωτοστατεί με 12 πόντους και δύο τρίποντα έτρεξαν σερί 8-0 και παρά το τρίποντο του Α.Κατσούλη έφτασαν ως το +15 (38-23) στο ημίχρονο.

Η διαφορά άγγιξε και ξεπέρασε τους είκοσι πόντους μετά την ανάπαυλα, καθώς ο Πιτσούνης πρόσθεσε ακόμα έξι πόντους και ο Στεργιόπουλος τρεις στον λογαριασμό των γηπεδούχων. Στον αντίποδα Α.Κατσούλης και Π. Αργυριάδης , με τέσσερις ο καθένας συνέβαλαν στο 53-35 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα τα τελευταια λεπτά. Η Tune Squad σε αυτό το διάστημα πήρε αρκετά από τον Φραδέλο (7π) και τον Πιτσούνη (5), ενώ ο Α.Κατσούλης σημείωσε 4 πόντους για τoυς Fellas, με το τελικό 69-46 να είναι απόλυτα δίκαιο.

MVP: Ο Αρσέν Λουπέν Γιώργος Πιτσούνης με 27 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 8 κλεψίματα και 1 λάθος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί με double double ο Θανάσης Κουφόπουλος που είχε 15 πόντους, 20 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 λάθη.

Από τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Βασίλης Αργυριάδης με 6 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταιγιστικοί μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ δεν δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο.