Για την τέταρτη στροφή του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 οι αήττητοι All Star Survivors υποδέχθηκαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής τους επίσης αήττητους People Cafe και μετά από σαραντάλεπτη μάχη υψηλού ρυθμού έφυγαν με τους δύο βαθμούς στο σακούλι τους αλώβητοι, παραμένοντας στην πρώτη θέση του ομίλου , παρέα με τους Gin Supertonics !

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Για τους γηπεδούχους ο Κάρμας σκόραρε 5 πόντους και οι Κρατημένος και Α. Κυριακίδης από 3, ενώ οι αντίπαλοι τους ακολουθούσαν κατά πόδας με το δίδυμο Γκορέζη και Καλογεράκου πιο ζεστό (από 6π έκαστος), με τα πρώτα δέκα λεπτά να κλείνουν στο 17-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι All Stars ανέβασαν στροφές κυρίως χάρη στο περιφερειακό τους σουτ. Ο Κάρμας πρόσθεσε ακόμα 4 πόντους, ενώ Ν.Κυριακίδης, Πιτσινιάγκας και Μαντάς από ένα τρίποντο με τη διαφορά να αγγίζει τη διψήφια τιμή. Για τους People Cafe o Μαρούλης σημείωσε 6 πόντους και ο Κασφίκης ένα τριποντάκι, με το σκορ να είναι στο 36-29 στη μέση της διαδρομής.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Survivors διατήρησαν τον καλό ρυθμό και το κουαρτέτο Μαντά (5), Βεϊσάκη, Κάρμα και Ν.Κυριακίδη διεύρυναν την απόσταση ως το +11. Η παρέα του Καρτσιμαδάκη μείωσε με τα τρίποντα των Εσκιντζή (6π), Καλογεράκου (5π) και Κασφίκη (3π), με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 54-47.

Στην τελική ευθεία οι People Cafe έβγαλαν αντίδρταση. Ο Μαρούλης έκανε ότι περνούσε από το χέρι του σε άμυνα κι επίθεση (9π) και μαζί με τον Τσαγκούλη (7π) ισοφάρισαν προσωρινά. Ωστόσο το συγκρότημα του Παρασκευόπουλου έδειξε αντοχέ και πιο καθαρό μυαλό. Με τους Μαντά (6), Κάρμα (5) και Αν. Κυριακίδη (4) πήραν διαφορές 2-3 κατοχών και με τις βολές του προέδρου κατέκτησαν τη νίκη δίκαια με το τελικό 73-64 !

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο αλάνθαστος Γιάννης Κάρμας με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο all around Αλέξανδρος Μαρούλης με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Παίκτης Κλειδί:  Ο Θοδωρής Μαντάς. Σημείωσε 16 πόντους, μάζεψε 2 σκουπίδια, και είχε 6 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στις πιο πολλές λύσεις των νικητών !