Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής  του 2ου Division (west) οι Avengers αναμετρήθηκαν με τους Mad Frogs. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τα «βατράχια» να το «καθαρίζουν» από νωρίς. Οι Avengers δεν βρήκαν ποτέ την ευκαιρία να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι και ηττήθηκαν. 47-66 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης!

Οι Frogs έδειξαν τα δόντια τους ή μάλλον τις γλώσσες τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με τρομερό και ολοκληρωτικό μπάσκετ, ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. 8-20 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Avengers να μην έχουν τρόπο να αντιδράσουν. Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια έβαλε ο Αντωνίου. Αδαμόπουλος και Γιαννόπουλος είχαν από 9 πόντους έκαστος για τους προπορευόμενους.

Οι Avengers μείωσαν κατά 1 πόντο στην 2η περίοδο. Οι «εκδικητές» βρήκαν ρυθμό και αντιμετώπισαν στα ίσια τους MF στο 2ο δεκάλεπτο. 16-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Avengers 8 πόντους έβαλε ο εκπληκτικός Βουράκης. 6 είχε ο Αντωνίου. Τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε ο Αδαμόπουλος για τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι «καθάρισαν» οι Mad Frogs στην 3η περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας ξανά απόλυτο μπάσκετ, έστειλαν την διαφορά στους 20 πόντους και μετέτρεψαν το παιχνίδι σε αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα. 5-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Ο Αντωνίου είχε όλους τους πόντους της ομάδας του (5). Μοιρασμένο ήταν το σκοράρισμα για τα «βατράχια» με 5 παίχτες να συνδέονται με το καλάθι των Avengers.

Ισορροπημένο ήταν το 4ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες το διασκέδασαν και δοκίμασαν νέα και διαφορετικά πράγματα. Το τελικό σκορ ήταν 47-66 με την διαφορά να σταθεροποιείται στους 19. 18-17 ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους νικητές 6 πόντους πέτυχε ο Αδαμόπουλος. 4 είχε ο Γιαννόπουλος. Για τους ηττημένους 2 τρίποντα έβαλε ο Βρεττός. Με 5 πόντους ακολούθησε ο Αντωνίου!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ. Αδαμόπουλος 24 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2) και 3 λάθη σε 29 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Αντωνίου με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 1 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 37 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Κ. Γιαννόπουλος με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 28 λεπτά.