Την πρώτη τους νίκη στο Group 1 του Βορρά στην Division 2 πανηγύρισαν οι Blue Sharks – Neurolife, οι οποίοι έκαμψαν 65-60 την αντίσταση των Basketball Freaks.  Οι «καρχαρίες» ανέβηκαν στο 1-2 (έχουν ματς λιγότερο), εκμεταλλευόμενοι τις περισσότερες λύσεις που είχαν στο φινάλε, ενώ οι «πράσινοι» που κατέβηκαν με εξάδα είναι πλέον στο 1-3.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της, με τους τυπικά γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας πρωτοστάτες τους Καγκάδη κι Ευαγγέλου. Στην επιθετική εξίσωση μπήκε κι ο Πολίτσος, ο οποίος με δύο τρίποντα έφερε την ομάδα του στο +8 (27-19 στο 15’). 

Οι Blue Sharks – Neurolife, όμως, κατάφεραν να βάλουν «φρένο» στο μομέντουμ των αντιπάλων τους, απαντώντας με επιμέρους 14-4. Οι «καρχαρίες» πέρασαν έτσι μπροστά με 33-31 κι από εκεί και πέρα, οι ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι, με αποτέλεσμα τα πάντα κριθούν στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Ο Σακελλαρόπουλος με τρίποντο έδωσε «αέρα» πέντε πόντων (55-50), αλλά Καγκάδης κι Ευαγγέλου έφεραν τους τυπικά γηπεδούχους στο -1 (58-59 και 60-61). Στα 13.1 δευτερόλεπτα, για το φινάλε ο Τομαράς πέτυχε ένα πολύ κρίσιμο ζευγάρι βολών (63-60 για τους Blue Sharks – Neurolife), ενώ με άλλες δύο «έγραψε» το τελικό σκορ, καθώς νωρίτερα οι Basketball Freaks απώλεσαν τουλάχιστον 3-4 ευκαιρίες να στείλουν το ματς στην παράταση. Η άμυνα κι οι κούραση αποτέλεσαν ανασταλτικοί παράγοντες, στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν. 

Player of the Game: Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος «μίλησε» στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το τρίποντο για το 50-55 και τις βολές για το 58-61. Γενικότερα, έκανε πολύ καλή δουλειά κι ηγήθηκε των Blue Sharks – Neurolife, μετρώντας 19 πόντους (7/13 σουτ), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης «κλειδί» ο Ανδρέας Τομαράς. Η παρουσία του στο φινάλε ήταν καθοριστική, καθώς έδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία από τη γραμμή των βολών, έχοντας 4/4 στα τελευταία 13.1 δευτερόλεπτα. Δεν είναι φυσικά μόνο αυτό, καθώς είχε συνολικά 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και μια τάπα

Που κρίθηκε: Στην ψυχραιμία και το «καθαρό» μυαλό που είχαν οι Blue Sharks – Neurolife στα τελευταία λεπτά, ενός αγώνα που ήταν  ντέρμπι για... γερά νεύρα. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι περισσότερες λύσεις που είχαν οι «καρχαρίες» κόντρα στους Freaks, οι οποίοι ήταν μόλις έξι. Πάλεψαν, αλλά στο τέλος κουράστηκαν.