Ο Ορφανίδης σκόραρε όπως ήθελε, ο Φραγκογιάννης μοίραζε το παιχνίδι με την μία ασιστ μετά την άλλη (13)  καθάρισε και άλλα τόσα ριμπάουντ και έτσι η Cobra καθάρισε τον Μπυρακλή με 50-85. Με τους Μπελεσιώτη και Κόπελο να προσπαθούν αλλά να μην είναι αρκετό αυτό για να μείνουν ανταγωνιστικοί στο ματς.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με τέρμα το γκάζι, με μία γεμάτη πρώτη περίοδο και τους CobraKai να βάζουν τις βάσεις για την επικράτηση με 19-28. Ο Ορφανίδης έβαλε 15 πόντους για να δηλώσει πως η νίκη δεν χάνετε. Ο Μπελεσιώτης προσπαθούσε μέσα στο καλάθι δίνοντας λύσεις αλλά ως εκεί. Τα δεδομένα δεν άλλαξαν ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο με την διαφορά να αυξάνει αφού ο Φραγκογιαννης έκανε τους πάντες χαρούμενους με τις ασιστ, κάπως έτσι φτάσαμε στο +14 του ημιχρόνου με το 33-47.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μπήκε και η τελεία για το ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα. Ο Μπυρακλής φάνηκε κουρασμένος ο πάγκος της CobraKai έβαλε τα τρίποντα με Τριχιά, Τσιώτση, Σακελλαρη, μαζί με φοβερό Μαγκλιβέρα και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 26 πόντους μετά από 30 λεπτά. Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο με τις ομάδες να πηγαίνουν σβηστά για την λήξη του αγώνα. Που βρήκε τα Φίδια να νικούν με το εμφατικό 50-85.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Ορφανίδης με 30 πόντους 5(3-2) ριμπάουντ 5 ασιστ σε μόλις 22 λεπτά συμμετοχής.  Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μπελεσιώτης με 17 πόντους 8(5-3) ριμπάουντ 4 ασιστ , 1 τάπα και 1 κλέψιμο.

Παίκτης-κλειδί για τους CobraKai  ο Φραγκογιάννης με 5 πόντους αλλά 13 ριμπάουντ και 13 ασιστ κάνοντας χαρούμενους τους συμπαίκτες του.

Το ματς κρίθηκε στα τρεξίματα των δύο ομάδων. Η CobraKai έχει βγάλει πάνω από 10 αιφνιδιασμούς παίρνοντας αρκετούς εύκολους πόντους που φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα.