Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, οι High Post επικράτησαν των Cava Boys με 45-30 και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Πάρα πολύ κακό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα για τις δύο ομάδες και κυρίως για τους Cava Boys που δεν μπορούσαν να βρουν σκορ. Οι High Post, ήταν ανώτεροι κι έκλεισαν το δεκάλεπτο στο συν 12, 14-2. Για τους φιλοξενούμενους 6 πόντους είχε ο Τσαπρούνης, ενώ 2 έβαλε για τους γηπεδούχους ο Τζήκας. 

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους όχι μόνο να διατηρούν το προβάδισμα που είχαν, αλλά και να το αυξάνουν κλείνοντας το ημίχρονο στους 19, 29-10. Λαμπρόπουλος και Τζήκας είχαν από 4 πόντους για τους Cava Boys, ενώ για τους φιλοξενούμενους στους 6 είχε σταματήσει ο Τσαπρούνης. 

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο τρίτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται πολύ στον αγώνα. Οι High Post, παρόλο που δεν είχαν ανεβάσει ρυθμό, διατήρησαν το διψήφιο προβάδισμα που είχαν και έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο συν 18, 37-18. Μάντακος από την μία με 4 πόντους και Τερζής από την άλλη με 4, ηγούνταν των επιθετικών προσπαθειών των ομάδων τους σε εκείνο το διάστημα. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με τον νικητή του αγώνα να έχει κριθεί, οι δύο ομάδες χαλάρωσαν αρκετά. Τελικώς, οι High Post επικράτησαν με 45-30 και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Κακομανώλης και Μάντακος έβαλαν 16 και 15 πόντους αντίστοιχα. Στους 7 σταμάτησε ο Λαμπρόπουλος για τους ηττημένους. 

MVP: Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Απόστολος Τσαπρούνης, ο οποίος είχε 8 πόντους (4/10 δίποντα), μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 1 λάθος, συγκεντρώνοντας 17 στο σύστημα αξιολόγησης. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Τερζής με 4 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Δημήτρης Μαντάκος είχε 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο τρομερό πρώτο ημίχρονο των High Post, που επικράτησαν με 29-10!