Στο άνοιγμα της αυλαίας της τέταρτης αγωνιστικής της South Division 2 οι Cool Dynamic υποδέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό τους Freaks και σε μια αναμέτρηση με καλό μπάσκετ οι δεύτεροι ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο διατηρώντας το αήττητο !

Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλύτεροι στο ξεκίνημα. Με μυαλωμένο μπάσκετ και σωστές επιλογές πήραν τα ηνία της αναμέτρησης με την τριπλέτα Ράπτη, Σεφεριάδη και Πατρικαρέα (από 4π) και καθώς οι αντίπαλοι τους είχαν μόνο δραστήριο τον Φανουργιάκη (επίσης 4π) , προηγήθηκαν με 14-6 τα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πλησιάσουν ως τους 5 όμως οι Cool πήραν βοήθειες από πολλούς (Σαράντος , Πατρικαρέας από 3 και Μαυράκης, Μπουλούμπασης, Ράπτης και Κωστίδης από 2), ήταν εύστοχοι από τις βολές και με σερί 8-0 έφτασαν στο +13. από την άλλη πλευρά Λιβανός με 9 και Ζορμπάς με 4 ήταν οι πιο αποτελεσματικοί , ενώ με τον Σαράντο να θυμίζει κάτι από David Rivers, με buzeer beater coast to coast oι Cool έκλεισαν το ημίχρονο με διψήφια διαφορά (28-18).

Μετά τη διακοπή δεν άλλαξαν πολλά. Οι Freaks προσπάθησαν να μιεώσουν με τον Φανουργιάκη (6π) και τα τρίποντα των Αγγελακόπουλου και Μεγάλου, όμως στην αντίπερα όχθη ο Μαυράκης απάντησε με το ίδιο νόμισμα (με 6 πόντους) και μαζί με τα καλάθια του Πατρικαρέα κράτησαν την ομάδα τους σε διαφορές πέριξ των 10 πόντων (40-32) στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά τα "Φρικιά" αντεπιτέθηκαν. Ανέβασαν την πίεση στην άμυνα και με τους Φανουργιάκη (9) , Κοκκίνη, Αγγελακόπουλο και Μεγάλο (από 5π) σκάρωσαν την ανατροπή. Ο Μαυράκης συνέχισε να είναι καυτός από τα 6.75, ωστόσο ένα επιμέρους 2-11 έκανε το σκορ ισόπαλο. Οι "κυπαρρισί" ωστόσο είχαν πάρει το μομέντουμ και με ακόμα πιο αποτελεσματική άμυνα έφτασαν στο +5 με τα σουτ του Μεγάλου, ενώ παρά το τελευταίο σουτ του Μαυράκη επικράτησαν με 52-56 !

Mvp : Με double double o δυναμικός Μάνος Φανουργιάκης. Είχε 19 πόντους, 22 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.
Παίκτης-Κλειδί: Με τα σουτ του ο Στέφανος Μεγάλος, σημειώνοντας 9 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερος παρουσιάστηκε ο Χάρης Πατρικαρέας με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση: Οι νικητές ήταν πιο δυνατοί κοντά στη ρακέτα και όταν βελτίωσαν την άμυνα τους έφτασαν με πολύ είναι η αλήθεια κόπο στο ροζ φύλλο.