Την καλή τους κατάσταση επιβέβαιωσαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ίλιον οι Indiana Pagers όταν υποδέχτηκαν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής τη Basxetonia και ανοίγωντας το ρυθμό μετά το πρώτο ημίχρονο έφτασαν με άνεση στο ροζ φύλλο !

Αρχικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο πηγαίνοντας σε αργό τέμπο. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Μουτεσίδη να βάζει 6 πόντους και τον Αδαμόπουλο ένα τριποντάκι, με τους αντιπάλους τους να έχουν τον Κανιώτη σε ρόλο πολυβολητή με 6 πόντους και δύο τρίποντα, ακολουθώντας, για το ισόπαλο 11-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια οι Pagers έπαιξαν σιδερένια άμυνα. Δέχθηκαν μόλις 4 πόντους (Κασδαναστάσης 2) και με τους Γ. Καρασούλο (4) και Δερβεντζή (3) προηγήθηκαν με 22-15 στη μέση της διαδρομής.

Το συγκρότημα του κόουτς "Ρου" πέταγε φωτιές στην επάναληψη. Ο Δερβεντζής σκόραρε στο ανοιχτό γήπεδο (10π) με τον Γ.Καρασούλο να σιγοντάρει με 5 πόντους και την απόσταση να διευρύνεται , καθώς στην αντίπερα όχθη η Basxetonia είχε περιορισμένες λύσεις (Κασδαναστάσης, Σκαρπέλης, Κολιομίχος, Αφχιανές και Βαρδαβάς από 2π), με το τριαντάλεπτο να κλείνει στο 43-25.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι ομάδες έπαιξαν απόλυτα ελεύθερο μπάσκετ με τους Indiana να κάνουν το παιχνίδι τους στο ζωγραφιστό χάρη στους Μουτεσίδη (8) και Κωνσταντουδάκη (6) ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με το ευρύ 61-29 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο αλάνθαστος Μπάμπης Μουτεσίδης έχοντας 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 3 κλεψίματα. Παίκτης κλειδί ήταν ο Στέλιος Δερβεντζής καταγράφοντας 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 6 κλεψίματα και 7 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Κασδαναστάσης με 5 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές επέβαλλαν το παιχνίδι τους μετά το πρώτο μισό και έφτασαν εύκολα στο δίποντο.