Τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι La Mafia, oι οποίοι επικράτησαν άνετα στο κλειστό του ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής επί της ελλειπούς Σφεντόνας, που είχε μόλις πέντε διαθέσιμους στην αποστολή στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της North Division 2

Στο πρώτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Οι γηπεδούχοι με το δίδυμο Δαρδαμάνη (8) και Κατσούδα (4) αποπειράθηκαν να ξεφύγουν, ωστόσο οι αντίπαλοι τους με πέντε πόντους του Τεγόπουλου, τέσσερις του Μπαρδούτσου και 3 του Μπακάλη έμειναν κοντά (16-12) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η La Mafia με τον Αφχιανέ να σημειώνει 7 πόντους και τον Χαραλαμπίδη 4 πήρε διψήφια απόσταση, την οποία και διατήρησε καθώς η άμυνα της δέχθηκε μόλις 6 πόντους (Μπαρδούτσος 4), για να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 29-18.

Οι Μαφιόζοι πήραν τα πάνω τους και ουσιαστικά καθάρισαν τη μπουγάδα από την τρίτη περίοδο. Εκεί με ένα πρώτο 8-0 αλλά και στη συνέχεια με επιμέρους 15-2 χάρη στους Λάζο (6), Χαραλαμπίδη και Κατσούδα (από 4) και παρά την προσπάθεια του Βαλτινού (7π) από την άλλη πλευρά, έφτασαν ως το +18 (48-30) στο πέρας της.

 Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε απελευθερωμένο μπάσκετ. Ο Δαρδαμάνης σκόραρε 6 πόντους και ο Κατσούδας ακόμα 4 , ενώ η κουρασμένη Σφεντόνα είδε τον Μπαρδούτσο να σημειώνει 6 και τον Μπακάλη 4 ,συμβάλλοντας στο τελικό 64-45.

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Bασίλης Δαρδαμάνης με 12 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Μπαρδούτσος με double double και 14 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 6 λάθη.

Παίκτης Κλειδί: Ο Παναγιώτης Κατσούδας που είχε 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 7 λάθη.

Που κρίθηκε: Το βάθος στο ρόστερ έδωσε τη διαφορά στις ανάσες και την ενέργεια για τους νικητές.