Την τέταρτη στροφή της East Division 2 περίμεναν για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη οι LA Slippers όταν το Σαββατόβραδο υποδέχτηκαν στο ΟΑΚΑ τους Hoopfellas !

Το ξεκίνημα βρήκε τα συγκροτήματα μουδιασμένα χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τους Ράφτη, Μεσεδάκη, Γεωργιάδη και Τζαβελάκη (από 2π) , με τους αντιπάλους τους να απαντούν με το τρίποντο του Δαμόπουλου και τα καλάθια των Αργυριάδη και Α.Κατσούλη, για το 9-7 των πρώτων δέκα λεπτών.

Δεν άλλαξε το παραμικρό στη συνέχεια. Ο Μεσεδάκης ηγούνταν στην επίθεση των Slippers με 6 πόντους  και ο Ράφτης σκόραρε από μακριά (3π), με τον Κελέτση να σκοράρει επίσης για τρεις στην αντίπερα όχθη ενώ Μπέλμπας και Αργυριάδης πρόσφεραν από ένα καλάθι, για το 18-16 του ημιχρόνου.

Το χαμηλό τέμπο και η έμφαση στις άμυνες ήταν τα χαρακτηριστικά και του δεύτερου μισού του αγώνα. Ο Μεσεδάκης διατήρησε την επαφή του με το καλάθι με 7 ακόμα πόντους με τον Γεωργιάδη να συνεπικουρεί με 4, ενώ ο Α.Κατσούλης αποτελούσε το αντίπαλο δέος με 6 πόντους , με  το σκορ να βρίσκεται στο 31-27 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, καθώς μπήκαν σχεδόν όλοι στην εξίσωση. Ο Γραμματικόπουλος σκόραρε 4, ο Ράφτης ένα ακόμα τριποντάκι, ο Δηλέρης 3, με τους Μεσεδάκη , Γεωργιάδη και Τζαβελάκη να προσθέτουν τον οβολό τους με 2π έκαστος. Συνέπεια τούτου ήταν να πάρουν οι Slippers διαφορά επτά πόντων. Οι Hoopfellas προσπάθησαν να ξαναμπούν στη διεκδίκηση από τα 6.75 (Α.Κατσούλης 7, Μπέλμπας και Δαμόπουλος από 3), πλησίασαν στους 3 , αλλά ο Γραμματικόπουλος με τη λήξη διαμόρφωσε το τελικό 47-42 !

MVP: Ο Iάσονας Μεσεδάκης με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί με double double ο Θεοχάρης Γεωργιάδης που είχε 8 πόντους, 19 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο με double double ο Αλέξανδρος Κατσούλης προσμετρώντας 16 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές διψούσαν περισσότεροι και έχοντας πιο σωστές επιλογές έκαναν την πρώτη τους επιτυχία !