Για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της North Division 2 οι Last Dancers φιλοξένησαν το απόγευμα της Σαββάτου τους γνώριμους αλλά και ισόβαθμους τους Ionians και μετά από μια μάχη χαρακωμάτων οι δεύτεροι έφυγαν από το ΟΑΚΑ με το διπλό στις βαλίτσες τους, χάρη στην εξαρετική άμυνα μετά τα πρώτα λεπτά.

Το πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο όψεις. Αρχικά οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα 11-0 με τους Κωσταρά (5) και Σουσανίδη (4) σε πρώτο ρόλο, με τους αντιπάλους τους να απαντούν με ένα 7-0 καθώς η είσοδος του Μαρούλη στο παρκέ τους έδωσε αμυντική ισορροπία και επιλογές στην επίθεση, με το σκορ στο τέλος του να διαμορφώνεται σε 11-7.

Αυτό φάνηκε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια, καθώς οι "Ίωνες" ήταν καθηλωτικοί ! Με επιμέρους 12-2 με τους Μαρούλη (9) και Μπιρζαμάνη (6) πρώτα βιολιά όχι μόνο ανέτρεψαν το στάτους κβο, αλλά και προσπέρασαν και παρά το καλό παιχνίδι του Κωσταρά (7π) από την άλλη πλευρά, προηγήθηκαν με 20-26 στο ημίχρονο.

Μετά τη διακοπή έπεσε ο ρυθμός, με τις ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν και να είναι γενικά άστοχες. Οι Last Dancers με τους Σ. Λυντέρη (8) και Σουσανίδη (3) πλησίασααν ενώ το τρίποντο του Κόντου αλλά και τα καλάθια των Θεοδώρου και Μπιρζαμάνη κράτησαν το συγκρότημα του Χρηστίδη στον αφρό, με το τριαντάλεπτο να κλείνει στο 31-33.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες σκόραραν με το σταγονόμετρο. Σουσανίδης και Παπαναστασίου είχαν τους Dancers σε απόσταση βολής, ενώ ο Μαρούλης αλλά και η βόμβα τριών πόντων του Χουλιάρα έφεραν τους Ionians στο +6, με την κόρνα της λήξης να τους βρίσκει αγκαλιά με το τρίτο ροζ φύλλο χάρη στο τελικό 35-42 !

MVP του παιχνιδιού ήταν ο αλάνθαστος Γιώργος Μπιρζαμάνης με 10 πόντους , 8 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Σουσανίδης με 9 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 3 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών Αλέξανδρος Μαρούλης που άλλαξε τη μορφή του παιχνιδιού. Έκανε double double έχοντας 14 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 8 λάθη.

Που κρίθηκε:  Ένα τόσο κλειστό παιχνίδι δεν θα μπορούσε παρά να κριθεί στις λεπτομέρειες, με το τρίποντο του Χουλιάρα και τη εν γένει αμυντική συμπεριφορά των νικητών να είναι τα καθοριστικά σημεία του.