Οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ έκαμψαν την αντίσταση των ΜΑXIMIA με 34-55.

Με 0-7 σερί ξεκίνησε το ματς με τους Χρονόπουλο και Μειντάνη να σκοράρουν 2 και 5 πόντους αντίστοιχα. Ο Λαμπριανίδης όμως με 2 τρίποντα κατάφερε να μειώσει σε 6-9 σε ένα φτωχό 1ο δεκάλεπτο.

Με καλάθια των Αντωνιάδη και Κοταράκου οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 7. Ο Μπόρσης όμως με 5 πόντους του μείωσε στους 2. Ο Χρονόπουλος απάντησε ενώ ο Καραλής έκανε το 13-15. Με ένα σερί όμως από τους Μεντινάνη και Κοταράκου η διαφορα πήγε στους 10 για το 13-23 του ημιχρόνου.

Ο Κοταράκος σκόραρε στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου ενώ ο Αντωνιάδης έκανε το +13. Ο Λαμπριανίδης με το 3ο του τρίποντο στο ματς μείωσε αλλά ο Χρονόπουλος ευστόχησε σε 2/2 βολές. Ο Νερομυλιώτης Π. με 4 συνεχόμενους του πόντους μείωσε αλλά 2 τρίποντα των Μειντάνη και Ντουγια έδωσαν αέρα 14 πόντων. Παρόλα αυτά τα ΜΑΧΙΜΙΑ αντέδρασαν και με τρίποντο του Νερομυλιώτη Μ. και καλάθια των Νερομυλιώτη Π και Καραλή μείωσαν στους 6.

Οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ μπήκαν με σκοπό να τελειώσουν το ματς στο 4ο δεκάλεπτο, κάτι που πέτυχαν καθώς με φοβερή άμυνα και καλάθια των Χρονόπουλου και Πολύδωρου πέρασαν μπροστά με 16. Μάλιστα ο Κοταράκος αύξησε κι άλλο τη διαφορά με σουτ από κοντά. Ο Μπόρσης σκόραρε μια βολή ενώ ο Αντωνιάδης με δυο συνεχόμενα σουτ του έκανε το 30-51. Ο ίδιος παίχτης και ο Χρονόπουλος σκόραραν ξανά ενώ το παιχνίδι τελείωσε με τρίποντο του Βουργανά.

MVP της αναμέτρησης ο Χρονόπουλος με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ.

για τα ΜΑΧΙΜΙΑ ξεχώρισε ο Νερομυλιώτης Π. με 7 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην συνολικά καλύτερη εικόνα των φιλοξενούμενων σε όλο τον αγώνα και στην αποφασιστικότητα του τελευταίου δεκαλέπτου.