Οι THUNDERCLUTCH με πολύ γρήγορο μπάσκετ κατάφεραν να επιβληθούν με 47-60 των OLD DOGS.

Το πρώτο 5 λεπτο ήταν ισορροπημένο καθώς το σκορ ήταν στο 6-6 με καλάθια των Δανατσόπουλου και Κόλλια από τη μια και των Λύκουρα Γκέο από την άλλη. Με ένα έμμεσο τρίποντο του Δανατσόπουλου και καλάθι του Σπανάκου έγινε το 6-11. Ο Μαμουνάκης σκόραρε τρίποντο ενώ ο Γεωργακίου με δυο καλάθια του έκανε το 9-15.

Με καλάθια των Ηλιόπουλου και Δανατσόπουλου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν τη διαφορά αλλά οι Τζιρίτης και Κούρβας απάντησαν. Ο Κόλλιας με 2/2 βολές και ο Κοκοβές με σουτ έκαναν το 13-24. Ο Κούρβας είχε 2/2 βολές αλλά ο Κόλλιας με τρίποντο και ο Δανατσόπουλος από κοντά αύξησαν τη διαφορά. Ο Καμπάνης με τρίποντο έκανε το 18-29 του ημιχρόνου. 

Με ένα μικρό σερί με τρίποντο και δίποντο του Λύκουρα και σουτ του Κούρβα η διαφορά έπεσε στους 6. Ο Ψαράκης σκόραρε αλλά νέο τρίποντο του Καμπάνη και καλάθι του Μουστάκα έφεραν το ματς στον πόντο. Ο Δήμος σκόραρε για να απαντήσει ο Γκέος. Λίγο πριν το τέλος ο Κόλλιας με τρίποντο και ο Δήμος από κοντά έδωσαν αέρα 6 πόντων στους THUNDERCLUTCH. 

Με καλάθι του Δανατσόπουλου η διαφορά πήγε στους 8 αλλά ο Καμπάνης σκόραρε για 3. Και πάλι ο Δανατσόπουλος από κοντά απάντησε ενώ ο Κόλλιας με τρίποντο έκανε το 37-47. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Καμπάνης δίνοντας ελπίδα στους OLD DOGS αλλά ο Ψαράκης με δυο συνεχόμενα καλάθια μέσα από τη ρακέτα και ο Κόλλιας με τρίποντο έκαναν το 41-56 βάζοντας τέλος στο θέμα νίκη. Ο Καμπάνης ευστόχησε σε τρίποντο ενώ οι Γεωργακίου και Ψαράκης έκαναν το 44-60. Ο Τζιρίτης μείωσε με τρίποντο στο τέλος.

MVP της αναμέτρησης ο Δανατσόπουλος με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ.

για τους OLD DOGS ξεχώρισε ο Κούρβας με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Όταν οι OLD DOGS πλησίασαν οι Κόλλιας και Ψαράκης έβαλαν μεγάλα σουτ ενώ ο Δανατσόπουλος έκανε φανταστικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση.