Σε ένα κλειστό παιχνίδι οι THE BEEFS επικράτησαν με 43-55 των SALLAS MAVERICKS.

Ο Παπανικολάου ξεκίνησε με 4 πόντους για να έρθει ο Τσουκάτος με τρίποντο για την απάντηση. Ο Παπανικολάου με 2/2 βολές έκανε το 3-6 αλλά και πάλι ο Τσουκάτος με σουτ 2 και 3ων πόντων έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Ο Παπανικολάου ισοφάρισε ξανά στην μάχη των 2 ενώ το προβάδισμα έδωσαν οι Κοντογιάννης και Κωνσταντίνου. Το 11-13 έγραψε με τρίποντο ο Λυκογιάννης.

Με μικρό σερί από τρίποντο του Λαλιώτη και καλάθι του Τσουκάτου οι MAVERICKS πέρασαν μπροστά. Ο Νικολάου όμως με 2 απανωτά τρίποντα έφερε το ματς τούμπα ξανά. Οι Κατσάμπης και Φραγκουλίδης σκόραραν από κοντά για να έρθει το τρίποντο του Κοντογιάννη για απάντηση. Στο έμμεσο τρίποντο του Σφήκα απάντησε ο Διονυσόπουλος με 1/2 βολές για το 25-25 του ημιχρόνου.

 Με καλάθια των Κωνσταντίνου και Τσουκάτου ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο. Ο Κωνσταντίνου που έδωσε πολλές μάχες έβαλε την ομάδα του μπροστά αλλά οι Χριστοδούλου και Κρεμαστάς έδωσαν νέο προβάδισμα στους γηπεδούχους. Με ένα σερί όμως οι THE BEEFS στο τέλος με τρίποντο του Ορέστη και τους Νικολάου, Τριαντάφυλλο ξέφυγαν με 4.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση ξανά με τους Σφήκα και Λαλιώτη αλλά ο Ορέστης με τρίποντο, ο Παπανικολάου με σουτ και ο Λυκογιάννης με νέο τρίποντο κατάφεραν να κάνουν το +10. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους MAVERICKS που παρόπου που μείωσαν με τους Τσουκάτο και Φραγκουλίδη δέχτηκαν νέο τρίποντο από τον Κοντογιάννη. Ο Κωνσταντίνου με σουτ έγραψε το τελικό σκορ.

MVP της αναμέτρησης ο Παπανικολάου με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο Τσουκάτος με 11 πόντους και 5 ριμπάουντ ξεχώρισε για τους MAVERICKS.

Το ματς κρίθηκε: Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πιο συγκεντρωμένοι οι THE BEEFS και κατάφεραν να σκοράρουν 3 μεγάλα τρίποντα.