Για την τέταρτη στάση της South Division 2 οι SpartansBC φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στο Sala Sport Club τους Baskethoopers και αποδίδοντας καλύτερα στο δεύτερο μισό έκαναν το 3Χ3 !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο παρκέ, με τους Χαλκιά (6), Ανδρίτσο και Καπέτη  (από 4π) προηγούμενοι στο σκορ. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν περιστασιακά με τον Καραγιαννάκη (4), για το 9-15 των πρώτων δέκα λεπτών.

Το σκηνικό άλλαξε κάπως στη συνέχεια. Οι Σπαρτιάτες βρήκαν στόχο από τα 6.75 με τους Καραγιαννάκη (5), Κουσούλη, Κολιό και Λιθόπουλο (από 3π) και καθώς δέχθηκαν μόλις 5 πόντους προσπέρασαν με 23-20 στο ημίχρονο.

Κατά την τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι άρχισαν να βάζουν το νερό στ' αυλάκι. Ο Μιχαλακάκος έδωσε σκορ στη ρακέτα (6π) και μαζί με τον Καραγιαννάκη (5) πήραν διαφορά, παρά τις ενέργειες του Ανδρίτσου (4π) και το τρίποντο του Ν. Τσούπρου, με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είναι στο 40-30.

Στην τελική ευθεία είχαμε το σόοου του Κουσούλη! Ο ..αθεόφοβος έβαλε 5 τρίποντα εκτοξεύοντας τη διαφορά . Ο Κυριαζής (5π) προσπάθησε για τους Baskethoopers που δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν , με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους Spartans δίκαια νικητές με το τελικό 64-42 !

Mvp αναδείχθηκε ο χαρισματικός μπόμπερ Δημήτρης Κουσούλης με 24 πόντους (8/16 τρ), 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα & 1 μπλοκ. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Άγγελος Καραγιαννάκης καταγράφοντας 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 9 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Νίκος Ανδρίτσος με double double και 12 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 8 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές κυριάρχησαν μετά το ημίχρονο.