Την 4η αγωνιστική της East Division 2 ανέμεναν οι Τσακορούκουνες για να κάνουν την πρώτη τους επιτυχία, την Κυριακή στην Καισαριανή αντιμετωπίζοντας τους Los Tromos και με θριαμβευτικό τρόπο χάρη στον διαστημικό Κουλέντη !

Μετά το αρχικό 5-9 (Τηγάνης 7 και Κυπραίος 4 για τους φιλοξενούμενους)  οι Τσακορούκουνες έβαλαν μπροστά τις μηχανές. Με σερί 10-0 και τους Κουλέντη (9), Λάμπρου (6) και Παπουτσή (3) σκόραραν έξω από την περίμετρο και πήραν διψήφια διαφορά (21-11) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι αντίπαλοι τους επανήλθαν με σερί 7-0 πλησιάζοντας χάρη στα τρίποντα του Κουλέντη (9π), όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Παπουτσή (9) και με επιμέρους 8-1 ξαναπήγαν τη διαφορά στο +10 στο ημίχρονο (39-29).

Οι Τσακορούκουνες πάτησαν το γκάζι μετά την ανάπαυλα. Φρόντισαν για αυτό οι Λάμπρου (5), Κουλέντης και Σταφυλαράκης (από 4π) χάρη σε ένα 10-0 σερί. Παρά το τρίποντο του Αμπατη και τα καλάθια των Τηγάνη, Μπαζουλα και Κυπραίου από την άλλη πλευρά, το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 59-38.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα. Ο Κουλέντης συνέχισε το show του με ακόμα 11 πόντους με την απόσταση να φτάνει στο +25. Για τους Los Tromos Καράμπελας και Τηγάνης (από 6π έκαστος) συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 80-60 !

MVP: και πρώτος σκόρερ με double double ο Βαγγέλης Κουλέντης με 36 πόντους, 19 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και δύο λάθη.

Παίκτης κλειδί: Ο Μιχάλης Λάμπρου έχοντας 13 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ & 2 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε με double figures ο Παύλος Τηγάνης. Είχε 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην απίθανη εμφάνιση του Κουλέντη  !