Την τρίτη τους νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος παρααμένοντας στην κορυφή πέτυχαν οι Myrema State Warriors για το πρώτο γκρουπ της North Division 2 φιλοξενούμενοι το βράδυ της Κυριακής τους Tunesquad στo Mαρούσι μετά από μια αγχώδη αναμέτρηση που κριθηκε στις τελευταίες της στιγμές.

Αρχικά όι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν καλύτερη εκκίνηση. Τσαντζαλής με 4 πόντους , Αντωνίου & Θωμάς με 3 έκαστος οικοδόμησαν διαφορά καθώς η άμυνα τους περιόρισε τους αντιπάλους τους σε μόλις έξι πόντους, για το 15-6 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι "Πολεμιστές" απάντησαν με το ίδιο νόμισμα στη συνέχεια. Η άμυνα τους έσφιξε, δέχθηκαν μόλις 7 πόντους (Παπαδάτος 5) και με τους Κούδα (7), Μενάγια (4) και το τρίποντο του Τσαμαρδινού ισορρόπησαν ισοφαρίζοντας σε 22-22 στη μέση της διαδρομής.

Το τανγκό συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Το παιχνίδι πήγε πόντο πόντο με τους Αντωνίου (4) και Παπαδάτο (3) να σκοράρουν από τα 6.75 για τους "Τόνους", ενώ Κούδας με πέντε, Τσάτσος με τέσσερις και το τρίποντο του Μπακάλη στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου έβαλαν το Myrema μπροστά με 33-34.

Στην τελική ευθεία το ..Ρέμα έδειξε διάθεση να καθαρίσει την κατάσταση. Με επιμέρους 2-10 με πρωταγωνιστές τους Τσάτσο (9) και Παναγιωτόπουλο (6) ξέφυγε στο +96, ωστόσο η Tunesquad επανήλθε χάρη στους Θωμά (4) και Αντωνίου (5), δίχως όμως να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα καθώς ο τελευταίος αστόχησε στα 1.8", με τους Warriors να επικρατούν με 48-50 !

Mvp : Ο Κώστας Τσάτσος με double double και 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 7 λάθη. Μαζί του διακριθέντας ως παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Κούδας, επίσης με double figures. Είχε 12 πόντους , 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο center Θοδωρής Θωμάς με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στις λεπτομέρειες που ήταν με το μέρος των νικητών !