Την εξαιρετική και αήττητη πορεία συνχίζουν στην West division 2 οι Ανάλωσιμοι που επικράτησαν το βράδυ της Παρασκευής  απέναντι στους Αvengers αποδίδοντας όμρφο μπάσκετ ιδιαίτερα μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν από την αρχή τους Χρηστακάκο (6) και Λιάσκα (4) αποκτώντας το προβάδισμα παρά την προσπάθεια των Κυριακίδη (5) και βουράκη (3) με τα μακρινά σουτ, για το 14-8 του πρώτου δεκαλέπτου.

Η διαφορά μεγάλωσε στη συνέχεια καθώς τη μπαγκέτα ανέλαβε ο Κοταράκος , που σημείωσε 9 πόντους και μαζί με τον Χρηστακάκο , που πρόσθεσε άλλους πέντε η απόσταση πήγε σε διψήφια νούμερα. Για τους "Εκδικητές" σκόραραν οι Βουράκης (3), Αναγνωστάκης, Παπαδημητρίου και Κυριακίδης (από 2π) , με το σκορ να βρίσκεται στο 32-17 στη μέση της διαδρομής.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές κύλησε η αναμέτρηση και μετά την ανάπαυλα. Οι Αναλώσιμοι είχαν τον έλεγχο της κατάστασης όντας αποτελεσματικοί σε άμυνα κι επίθεση. Κοταράκος (4) και Χρηστακάκος (3) έκαναν καλή δουλειά πέριξ του ζωγραφιστού ενώ Βρεττός και Βουράκης προτίμησαν τα μακρινά σουτ για τους Avengers, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 43-27 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία οι ομάδςε έπαιξαν απελευθερωμένα. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το τέμπο τους χάρη στους Μεϊντάνη , Χρηστακάκο (από 5), Κοταράκο & Χρονόπουλο (από 4) και τον πρόεδρο Νικολόπουλο που έβαλε την πινελιά του. Για τους Avengers Bρεττός με δύο τρίποντα και Βαρδια με 4 πόντους συνείσφεραν στο δίκαιο τελικό 63-38 !

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Σωτήρης Χρηστακάκος με double double και 19 πόντους, 10 ριμπάουντ,2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ. Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Κοταράκος καταγράφοντας επίσης 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Βουράκης με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ & 2 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές επέβαλλαν το ρυθμό τους μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση !