Για την 5η αγωνιστική της South Division 2 οι Cool Dynamic αντιμετώπισαν το βράδυ της Κυριακής στον Κορυδαλλό τους  Sons of Kallipoli με τους δεύτερους να πηγαίνουν το ματς στην παράταση με τρίποντο στα 14" του "Τέλχο" και εκεί να κατακτούν το τέταρτο ροζ φύλλο παράμενοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και με τον Ράπτη ασταμάτητο (9π)  απέκτησαν το προβάδισμα καθώς η άμυνα τους δέχτηκε μόλις 5 πόντους (Ναρεκιάν 3) με 11-5 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Τα πράγματα ισορρόπησαν στη συνέχεια με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Ράπτης (4) και Μπουλούμπασης με ένα τρίποντο σκόραραν για τους Cool ενώ Νικόλα (5), Ρούσσος (4) και το τρίποντο του Στεργανιού μείωσαν από την άλλη πλευρά , για το 20-18 στη μέση της διαδρομής.

Οι διακόπτες κατέβηκαν αμφότερα μετά την ανάπαυλα. Οι ομάδες ήταν άστοχες προσπαθώντας η μια να περιορίσει τα ατού της άλλης. Ο Νικόλλα σημείωσε 5 πόντους για τους Καλλιπολίτες, ενώ Ράπτης και Πατρικαρέας κράτησαν μπροστά τους Cool Dynamic , με βραχεία κεφαλή (24-23) στο τριαντάλεπτο.

Η τελευταία περίοδος είχε αρκετές συγκινήσεις. Ο Πατρικαρέας ήταν στη ζώνη του Λυκόφωτος καθοδηγώντας τους γηπεδούχους με 11 πόντους και τρία συνεχόμενα τρίποντα, με τον Τέλχο (10π) να κάνει ακριβώς το ίδιο για τους Sons. Με το σκορ στο 37-34 οι φιλοξενούμενοι με βόμβα τριών πόντων του Τελχολλάρη ισοφάρισαν στα 14" και οδηγήθηκαμε στην πεντάλεπτη παράταση.

Εκεί η αναμέτρηση πήγε κατοχή με κατοχή. Ο Πρόκο (3) έδωσε ενέργεια απέναντι στον Ράπτη (3) με τον Νικόλλα να σημειώνει το 42-44 στα 17", που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ !

Mvp ποιος άλλος από τον Αλέξανδρο Τελχολλάρη. Είχε 14 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ & 3 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Αλέξανδρος Νικόλλα καταγράφοντας 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 5 κλεψίματα και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ιάκωβος Ράπτης με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές επικράτησαν στο νήμα !