Στην παράταση επικράτησαν τελικά τα MAXIMIA με 54-63 απέναντι στους ΓΕΡΟΝΤΕΣ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-6 με τον Νερομυλιώτη Μ. να σκοράρει 6 πόντους. Οι Τσιβούλας και Ντικμπασάνης όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Μάλιστα οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ με τον Τσιβούλα να σκοράρει άλλους 4 πόντους και τον Αρχέλαο 2 πέρασαν μπροστά. Ο Χρονόπουλος όμως με τρίποντο έκανε το 12-11 του δεκαλέπτου.

Προβάδισμα για τα ΜΑΧΙΜΙΑ με τον Νερομυλιώτη Π. αλλά με τρίποντο του Σχοινά και καλάθι του Αρχέλαου έγινε το 17-13. Ο Χρονόπουλος όμως με 2 απανωτά τρίποντα απάντησε ενώ ο Καραλής με 4 πόντους έκανε το +6. Ο Τσιβούλας μείωσε αλλά με βολές των Νερομυλιώτη, Σκόρδου και Καραλή και τρίποντο του Χρονόπουλου έγινε το 19-28. 

Ο Τσιβούλας με τρίποντο μείωσε στην αρχή του 2ου ημιχρόνου αλλά οι Νερομυλιώτης και Χρονόπουλος απάντησαν. Μάλιστα με καλάθια του Νερομυλιώτη Π. κατάφεραν να ξεφύγουν με 15 πόντους. Οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με ένα σερί από τους Νεντή, Αρχέλαο και Σχοινά κατάφεραν να μειώσουν στους 5 πόντους δίνοντας ενδιαφέρον στο 4ο δεκάλεπτο.

Με έμμεσο τρίποντο του Αρχέλαου η διαφορά έπεσε στους 2 αλλά οι Καμπούρης και Λαμπριανίδης έκαναν το 38-46. Ο Νερομυλιώτης έδωσε αέρα 9 πόντων στην ομάδα του. Και εκεί που η πλάστιγγα είχε γύρει προς τα ΜΑΧΙΜΙΑ οι Αρχέλαος και Νεντής αρχικά κατάφεραν να μειώσουν το σκορ ενώ ο Σχοινάς σαν απομηχανής θεός σκόραρε 2 απανωτά τρίποντα στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Με καλάθι του Νερομυλιώτη Μ. από κοντά τα ΜΑΧΙΜΙΑ πέρασαν μπροστά αλλά ο Σχοινάς με νέο τρίποντο έκανε το 54-53. Από εκείνο τη σημείο και μετά όμως οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ δεν είχα άλλες δυνάμεις και με καλάθια των Νερομυλιώτη Πέτρου και Μάνου και του Καραλή έγινε το τελικό 54-63.

MVP της αναμέτρησης ο Νερομυλιώτης Μάνος με 15 πόντους και 20 ριμπάουντ.

για τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ ξεχώρισε ο Αρχέλαος με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στην παράταση οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ ξέμειναν από δυνάμεις ενώ τα ΜΑΧΙΜΙΑ σκόραραν τις βολές από τα κερδισμένα φάουλ.