Βράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ και ντέρμπυ μεταξύ των δύο αήττητων ομάδων του βόρειου ομίλου της Division 2. Οι Gin Supertonics είχαν σε γενικές γραμμές τον έλεγχο του παιχνιδιού και τελικά κατέβαλαν την αντίσταση των All Star Survivors, απολαμβάνοντας πλέον τη μοναξιά της κορυφής. 

Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικά ισορροπημένο. Οι φιλοξενούμενοι survivors, με μπροστάρη τον Μαντά, κατάφεραν να πάρουν διάφορα 6 πόντων (11-17 και 13-19), χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν περαιτέρω το προβαδισμα τους. Οι Supertonics, που είχαν σε εξαιρετική μέρα τους δύο Πολύζους, είχαν τις απαντήσεις και το δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 19-23.

Στη δεύτερη περίοδο, οι επιζήσαντες ηταν καλύτεροι. Ο Μαντάς συνέχιζε το βιολί του και με ένα επιμέρους 11-16 κατάφεραν να φτάσουν στο +9 στο τέλος του ημιχρόνου (30-39). Από τους Supertonics, ξεχωρισε ο Γιώργος Πολύζος που πέτυχε τους 9 από τους 11 πόντους της ομάδας του σε αυτό το διάστημα του παιχνιδιού.

Το σκηνικό ανατράπηκε άρδην μετά το τέλος της ανάπαυλας. Οι γηπεδούχοι ήπιανε τα τζινάκια τους φαίνεται, πήρανε τα πάνω τους και με ένα επιμέρους 16-4 πήραν κεφάλι στο σκορ (46-42). Κάπου εκεί πήρε μπρος ο Κάρμας που με 11 συνεχόμενους πόντους κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Το δεκάλεπτο τελείωσε στο 58-52.

Η τελευταία περίοδος προβλεπόταν αμφίρροπη και όντως αυτό επαληθεύτηκε. Παρόλο που αρχικά οι Supertonics έφτασαν στο +10 (65-55), οι Survivors, επιβεβαιώνοντας το όνομα τους, έμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση της νίκης, μειώνοντας στους 3 πόντους (68-65). Οι Πολυζοι ωστόσο ήταν ασταμάτητοι, επανέφεραν τη διαφορά στους 9 (78-69), κλειδώνοντας επί της ουσίας το ροζ φύλλο, δύο λεπτά πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια τελευταία προσπάθεια, μείωσαν μέχρι τους 4 (78-74) αλλά οι Supertonics διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα τους και έφτασαν τελικά στην τελική επικράτηση με 84-79.

Player of the game: Ο Φίλιππος Πολύζος πραγματοποίησε εντυπωσιακό double double με 24 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασσίστ, 1 κλέψιμο και 32(!) efficiency.

Παίκτης κλειδί: Ο Γιώργος Πολύζος ήταν πρώτος σκόρερ του ματς με 27 πόντους, έχοντας παράλληλα 5 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, 1 κλέψιμο και 15 efficiency.

Για τους All Star Survivors ξεχώρισε ο Μαντάς με 22 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασσίστ και 14 efficiency.