Με τον coach να γίνεται… παίκτης και να ευστοχεί και σε τρίποντο, οι Ionians συνέχισαν την καλή πορεία τους, νικώντας του ελλιπέστατους Αιθέρες με 71-54. 

Από το πρώτο δεκάλεπτο, οι Ionians προσπάθησαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα. Με τους Παππά και Θεοδώρου να βάζουν 7 και 6 πόντους αντίστοιχα, οι Ionians έκλεισαν το δεκάλεπτο στο συν 5, 13-8. Για τους φιλοξενούμενους και τους 8 πόντους έβαλε ο Κουτσούκος. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι ισορρόπησε, με τους Αιθέρες να προσπαθούν να μείνουν κοντά στο ματς. Ο Μαργέλος έκανε μυθικά πράγματα σημειώνοντας 9 πόντους. Για τους Ιοnians, 5 πόντους σημείωσε Μπιρτζαμάνης. Το ημίχρονο έκλεισε στο 29-25. 

Στην τρίτη περίοδο οι Ionians πήραν το όπλο τους. Με πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά και επιθετική άμυνα, έτρεξαν ένα επιμέρους 22-10 και ανέβασαν την διαφορά τους στους 16, 51-35. Για την ομάδα του Χρηστίδη σκόραραν οι Θεοδώρου, Παππάς και Μπιρτζαμάνης με συνέπεια. Για τους Αιθέρες, 10 έβαλε ο συγκινητικός Μαργέλος. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε υψηλά επίπεδα, οι Ionians διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους και κατάφεραν να πάρουν την τέταρτη νίκη τους σε πέντε παιχνίδια, επικρατώντας με το τελικό 71-54. Θεοδώρου και Μαρούλης τα… κλειδιά της νίκης. Οι Αιθέρες πλήρωσαν τις πολλές απουσίες που είχαν, αλλά και τον τραυματισμό του Κουτσούκου. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θεοδώρου με 19 πόντους (3/3 βολές, 8/12 δίποντα, 0/6 τρίποντα), 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αντώνης Μαργέλος με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Αλέξανδρος Μαρούλης έκανε την διαφορά με πληθωρική εμφάνιση. Είχε 6 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 τάπες και 3 λάθη. 

Που κρίθηκε: Στο βάθος του ρόστερ που είχαν να διαχειριστούν οι Ionians!