Οι People Cafe πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους σε πέντε αγώνες στο Group 2 του Βορρά στην Division 2, καθώς επικράτησαν 64-26 των Itah Jazz. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι, οι οποίοι έπεσαν στο 1-4, πλήρωσαν ουσιαστικά τα… σπασμένα της πρώτης ήττας των People Cafe στο πρωτάθλημα. Οι «μελανόλευκοι» έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική από τους All Star Survivors κι έψαχναν αντίδραση, την οποία βρήκαν με μια άκρως πειστική εμφάνιση. 

Ο αγώνας αποτέλεσε ένα «ξέσπασμα» για τους νικητές, οι οποίοι θα πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τους Gin Supertonics. Μάλιστα, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, οι People Cafe είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα στο παιχνίδι τους ενόψει της συνέχειας.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους, προηγήθηκαν από πολύ νωρίς με διψήφια διαφορά (16-4 στο 8’) και μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου είχαν στείλει τη διαφορά στο +20 (26-6), ενώ προηγήθηκαν ακόμα και με 42 πόντους (56-14 στο 31’). Οι Itah Jazz πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά ήταν ένα βράδυ που έμοιαζε να μην τους βγαίνει τίποτα και με δεδομένο ότι ήταν μόλις έξι, ήταν αδύνατο να ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους.

Player of the Game: Ο Χρήστος Γκορέζης κυριάρχησε μέσα στο «ζωγραφιστό» και τελείωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ. Συνολικά, μέτρησε 13 πόντους (6/8διπ.), 13 ριμπάουντ, μια ασίστ και δύο κλεψίματα.

Παίκτης «κλειδί» ο Άγγελος Μυλωνάς. Ο… αργοπορημένος γκαρντ των People Cafe ανέβασε ταχύτητα την ομάδα του κι «άγγιξε» το νταμπλ νταμπλ. Συγκεκριμένα, είχε 13 πόντους (5/11 σουτ), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε: Στην ανωτερότητα των People Cafe, οι οποίοι είχαν περισσότερες λύσεις, ήταν πιο αποτελεσματικοί κι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Από την άλλη, οι Itah Jazz είχαν να διαχειριστούν έναν εξαιρετικό αντίπαλο, το κακό τους βράδυ και τις περιορισμένες λύσεις, καθώς ήταν μόλις έξι.