Την τρίτη της επιτυχία είχε στο πρωτάθλημα η La Mafia, πουεπικράτησε στο ΟΑΚΑ την Κυριακής επί των Fatherland Havaliers μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ανατρέποντας διαφορά 10 πόντων στο δεύτερο μισό του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν και εκείνοι που πρωταγωνίστησαν. Ο Βασιλάκος ήταν καυτός με 10 πόντους και μαζί με τον Χ. Κάββουρα (4) και τον Γάκη (3) απέκτησαν διψήφια διαφορά απέναντι στον Μαρδάκη (3), για το double score (10-20) στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Δεν άλλαξαν και πάρα πολλά στη συνέχεια. Για τους Havs ανέλαβε δράση ο Ε. Κάββουρας κτυπώντας από τα 6.75 με οκτώ πόντους και μαζί με τον Βασιλάκο (6) διατήρησαν την απόσταση που είχαν πάρει, παρά τις ενέργειες των Μαρδάκη (5) και Ζυγομήτρου (3) από την άλλη πλευρά, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 26-36 στου δρόμου τα μισά.

Οι Μαφιόζοι πήραν τα πάνω τους στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Μαρδάκης φόρεσε τη μπέρτα του Σούπερμαν και με 12 πόντους και δύο τρίποντα παρέα με τον Δαρδαμάνη (5π) ανέτρεψαν το σκηνικό. Από την άλλη πλευρά μόνον οι Κάββουρες ...δάγκωναν. Ο Χ. Κάββουρας είχε τέσσερις πόντους και ι  Π.& Ε. από ένα τρίποντο κρατώντας την ομάδα τους κοντά στο σκορ (49-46) στο φινάλε του.

Στην τελική ευθεία η La Mafia είχε πάρει φόρα. Ο Δαρδαμάνης ήταν ασταμάτητος με 10 πόντους και παρέ με τους Χαραλαμπίδη (5) και Μαρδάκη (4) κράτησαν σε απόσταση τους αντιπάλους τους. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Βασιλάκου (9π) οι γηπεδούχοι έκοψαν πρώτοι το νήμα με το τελικό 70-63.

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιώργος Μαρδάκης με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Βασιλάκος έχοντας 29πόντους, 1 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Παίκτης Κλειδί: Ο Bασίλης Δαρδαμάνης που είχε 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1, κλέψιμο, 1 κόψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το κομμάτι του αγώνα που συντελέστηκε η ανατροπή !