Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της East Division 2 οι Los Tromos φιλοξένησαν την Cobra Kai το απόγευμα του Σαββάτου στο Γ.Μελισσηνός με τη δεύτερη να είναι άκρως παραγωγική αποδίδοντας εξαιρετικό κατά διαστήματα μπάσκετ φτάνοντας στο τέταρτο ροζ φύλλο στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ έχοντας πολλές επιλογές στην επίθεση (Ταγκούλης 6, Δημητριάδης, Μαγκλιβέρας και Τριχιάς από ένα τρίποντο) προηγούμενοι με 2-12. Οι αντίπαλοι τους πήραν τα πάνω τους με τα κολλητά τρίποντα του Μπαζούλα (9π) και μείωσαν , για το 13-19 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια η Cobra Kai "τρόμαξε" τους Los Tromos ! Mε επιμέρους 4-17 έκλεψε μπάλες και πέτυχε εύκολα καλάθια στο fast break, με τους Δαμανάκη (7), Μανσούρ και Μαγκλιβέρα (από 4π), και καθώς περιόρισε τους γηπεδούχους σε μόλις 7 πόντους ξέφυγε με 20-38 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν πολλά στη συνέχεια. Η Cobra είχε λύσεις τόσο στην περιφέρεια (Τριχιάς 7) όσο και στο ζωγραφιστό (Ταγκούλης, Δαμανάκης από 6, Μανσούρ 5) και παρά την προσπάθεια των Μπαζούλα (3), Κωστόπουλου, Καράμπελα και Κυπραίου (από ένα καλάθι) η απόσταση μεγάλωσε ως το 29-62 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις ομάδες να παίζουν απελευθερωμένα. Οι Los Tromos βρήκαν περισσότερο χώρο δράσης, με τους Κυπραίο (4), Ρογκοτή και Daddyνακη (από 3π), ενώ ο Ταγκούλης σημείωσε ακόμα 7 πόντους από την άλλη πλευρά , με το τελικό 44-75 να είναι απόλυτα δίκαιο !

Mvp αναδείχθηκε ο Νίκος Ταγκούλης με double double και 20 πόντους , 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 μπλοκ κι ένα λάθος. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Δαμανάκης έχοντας επίσης double figures με 15 πόντους, 14 ριμπαούντ, καθώς και 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Βασίλης Μπαζούλας καταγράφοντας 13 πόντους (4/8τρ), 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : εξαρχής οι νικητές πήραν το προβάδισμα και παίζοντας με αυτοματισμούς βγήκαν στο ανοιχτό γήπεδο και δεν ξανακοίταξαν πίσω.