Σεφτέ έκαναν για τη φετινή σεζόν οι Old Dogs το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της West Division 2 όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Mad Frogs, χάρη στην προσήλωση τους στην άμυνα !

Οι ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στο παρκέ προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ από τους Κωστόπουλο (6) και Αδαμόπουλο (3) ενώ οι αντίπαλοι τους με τον Μουστάκα αποτελεσματικό (6π) και τους Παπαγεωργίου και Σαργιαννη να συνδράμουν με 3 πόντους έκαστος προηγήθηκαν με 9-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ίδιο και απαράλλαχτο το σκηνικό και κατά τη δεύτερη περίοδο. Τα Βατράχια στηρίχτηκαν στα τρίποντα των Θ. Γιαννόπουλου και Καραμήτσου (από 6π)  με τα "Παλιόσκυλα" να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα χάρη στην πολύπλευρη επιθετική συνεισφορά (Καμπάνης, Μουστάκας από 3, Κούρβας, Παπαγεωργίου, Σαργιαννης και Μιχαηλίδης από ένα καλάθι), για το 23-26 στο ημίχρονο.

Οι Mad Frogs προσπάθησαν να προσεγγίσουν στη συνέχεια με τον Αδαμόπουλο να αναλαμβάνει τη μπαγκέτα με 6 πόντους, όμως ο Παπαγεωργίου ήταν ασταμάτητος για τους φιλοξενούμενους καθώς είχε 10 πόντους με τον Καμπάνη να προσθέτει το τριποντάκι του και το σκορ να διαμορφώνεται σε 34-39 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία οι Old Dogs κράτησαν την κατάσταση στα χέρια τους από την άμυνα. Δέχθηκαν μόλις 8 πόντους (Κωστόπουλος 3) και μπορστά Καμπάνης με πέντε και Σαργιαννης με τρεις τους διατήρησαν σε τροχιά νίκης, με το φωτεινό πίνακα να γράφει το τελικό 42-51 στην εκπνοή του παιχνιδιού !

Mvp ήταν ο πύργος Παναγιώτης Μουστάκας με 9 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο Νικηφόρος Παπαγεωργίου έχοντας 16 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός παρουσιάστηκε ο presidente Γιώργος Αδαμόπουλος με double double και 11 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε από τη θέληση και την άμυνα των νικητών !