Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πανηγύρισαν οι Tesseract, οι οποίοι επικράτησαν 57-40 του Μορφέα, για το Group 2 του Βορρά στην Division 2. Οι «μελανόλευκοι» ανέβηκαν στο 3-1, ενώ οι αντίπαλοι τους ηττήθηκαν μετά από τρία σερί θετικά αποτελέσματα κι «έπεσαν» στο 3-2. 

Οι Tesseract είχαν σε τρομερή κατάσταση τον Γεωργακόπουλο, ο οποίος πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του και τους οδήγησε σε μια, όπως αποδείχθηκε, εύκολη νίκη. Ο Μορφέας δεν βρέθηκε σε καθόλου καλό βράδυ και δεν απέδωσε καλά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Μολονότι, ανέκαμψε γρήγορα από το 6-16 (6’), δεν βρήκε λύσεις στις δύο πλευρές του παρκέ κι είδε τον Γεωργακόπουλο να κάνει σε πολλές περιπτώσεις ο,τι θέλει στο παρκέ. 

Με τρίποντο του κορυφαίου παίκτη τους, οι Tesseract ξεκίνησαν ένα σερί, το οποίο ολοκληρώθηκε στο 13-0 και μετέτρεψε το 25-33 (17’) σε 25-46 (22’). Ο Μορφέας έκανε την ύστατη προσπάθεια να… επιστρέψει στο τέλος της τρίτης περιόδου, με τους τυπικά γηπεδούχους να ρίχνουν τη διαφορά στο -13 (33-46), αλλά οκτώ αναπάντητοι πόντοι, έφεραν ξανά των Tesseract στο +21 (54-33), «σφραγίζοντας» τη νίκη τους.

Player of the Game: Ο Μάρκος Γεωργακόπουλος ήταν το σημείο αναφοράς στην γενικότερα καλή εμφάνιση των Tesseract. Τελείωσε τον αγώνα με ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ, έχοντας 23 πόντους (9/19 σουτ) και 17 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 τάπες.

Παίκτης «κλειδί» ο Ανδρέας Μακρής, ο οποίος δεν βρέθηκε στο καλύτερο επιθετικό βράδυ του (βλ. 4/17 σουτ), αλλά οι 11 πόντοι του ήταν σε σημαντικά κομμάτια του αγώνα. Επίσης, έκανε τρομερή δουλειά στα ριμπάουντ (βλ. 17), ενώ είχε ένα κλέψιμο και μια τάπα.

Που κρίθηκε: Στην επιθετική ευχέρεια των Tesseract κι ειδικότερα του Γεωργακόπουλου, ο οποίος πέτυχε τους 23 από τους 57 πόντους της ομάδας του. Ο Μορφέας δεν βρήκε τρόπους να τον περιορίσει, ενώ δεν είχε ούτε λύσεις στην επίθεση, κάτι που «προδίδουν» και τα 15/50 δίποντα.