Για την 5η στροφή της East Division 2 ο Μπυρακλής υποδέχτηκε το Σαββατόβραδο τους LA Slippers στην Καισαριανή με τους δεύτερους να επιβάλλουν εξαρχής το παιχνίδι τους και να φτάνουν με άνεση στη δεύτερη σερί τους νίκη !

Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό 7-4 βρήκαν ρυθμό και με σερί 12-0 με τον Νικολαϊδη (10π) οδηγό και τους Μεσεδάκη & Π. Μηλιώνη (από 3π) πήραν τα ηνία της αναμέτρησης απέναντι στους Τουρλή (5) ,Βαϊτση (4) και Σαραφάκη (3), για το 12-18 στα πρώτα δέκα λεπτά. 

Στη συνέχεια οι Slippers ήταν καταιγιστικοί. Με σερί 21-0 με τους Π. Μηλιώνη (9), Μεσεδάκη (5) και Τζαβελάκη (3) κυριάρχησαν σε άμυνα κι επίθεση, ενώ Βαϊτσης και Τουρλής σκόραραν από ένα καλάθι για τον Μπυρακλή . Σκορ πρώτου ημιχρόνου 16-39.

Ίδιο ήταν το σκηνικό στην επανάληψη. Οι Slippers είχαν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης έχοντας πολλές λύσεις (Νικολαϊδης 8, Ράφτης, Γεωργιάδης και Δρακόπουλος από 4), ενώ από την άλλη πλευρά ο Τουρλής είχε 4 πόντους, με τη διαφορά να αυξάνεται ως το 21-62 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους δράσης με τους Σαραφάκη (7), Καλογιάννη (5) και Στεφάνου (3) , ενώ οι Slippers είδαν τους Γεωργιάδη και Π. Μηλιώνη να σκοράρουν από 10 πόντους αμφότεροι διαμορφώνοντας το τελικό 37-82.

MVP: Ο Παναγιώτης Μηλιώνης με double figures και 24 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 1 λάθος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Γιώργος Νικολαϊδης που είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Μιχάλης Σαραφάκης προσμετρώντας 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα θέματα κυριαρχόντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του παρκέ  !