Στο πλαίσιο της 5ης στροφής του πρώτου group της North Division 2, οι POP69 αντιμετώπισαν τους Climaland BC και επιβάλλοντας γρήγορο τέμπο δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το τέταρτο ροζ φύλλο παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαρχής φανερές τις προθέσεις τους όταν με την τριπλέτα Εγγλέζου (7), Τζάνου (6) και Μουσαϊλίδη (4) απέκτησαν διψήφια διαφορά καθώς η άμυνα τους δέχθηκε μόλις επτά πόντους (Ψαρράς 4, Στεργιώτης 3) από τους αντιπάλους τους, για το 21-7 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Δεν άλλαξαν και πολλά στη συνέχεια. Οι POP με τον Τζάνο να χορεύει με 11 πόντους διεύρυναν την απόσταση παρά τις ενέργειες των Λαμπρόπουλου (4) και Δαβιδέλη (3) από τα 6.75, για να πάμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 39-18.

Το πάρτυ της POP επεκτάθηκε και μετά τη διακοπή. Μουσαϊλίδης με εννέα πόντους, Εγγλέζος με οκτώ και Παπαδημητρίου με τέσσερις έκλεψαν μπάλες και σκόραραν σε συνθήκες αιφνιδιασμού, με τους Τζίκα και Ψαρρά να προσθέτους από 4 πόντους έκαστος για την Climaland. Σκορ τρίτης περιόδου 68-32.
Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα κουαρτέτο διακριθέντων (Μουσαϊλίδης 7, Παπαδημητρίου και Νίκας από 5 και Εγγλέζος 4), ενώ στην αντίπερα όχθη Δάφνης με επτά, αλλά και οι Ψαρράς και Τζίκας με 4 συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο 91-49 !

Mvp του αγώνα ήταν με double figures ο αλάνθαστος Μανώλης Παπαδημητρίου. Είχε 14 πόντους, 17 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 5 κλεψίματα και 4 μπλοκ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χριστόφορος Ψαρράς με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και ένα κλέψιμο.

Ο παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Μουσαϊλίδης με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη .

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ταχύτητα και την ποιότητα των νικητών !