Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 η Σφεντόνα υποδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής τους Tragics με τους δεύτερους να πατούν το γκάζι μετά το ημίχρονο και να φτάνουν με άνεση στο τρίτο ροζ φύλλο στην κούρσα του πρωταθλήματος. 

Ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα με τις ομάδες να δίνουν βάση στις άμυνες τους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με +6 χάρη στυος Βαρθαλίτη (6π) και Κουνα (4π), με τους αντιπάλους τους να τους πιάνουν και να προσπερνούν χάρη στον Μπακαλέξη (5π), με 11-10 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η Σφεντόνα ...τέντωσε κι άλλο στη δεύτερη περίοδο. Η άμυνα της περιόρισε τους Τραγικούς σε μόλις επτά πόντους (Αβαράκης 3) και με τον Μπαρδούτσο να παίρνει τη σκυτάλη στην επίθεση με έξι πόντους, προηγήθηκε με 21-17 στη μέση της διαδρομής.

Τα πράγματα άλλαξαν μετά την ανάπαυλα. Οι Tragics ξεκίνησαν με σερί 9-0 με τους Γκόρο (7) και Κουνα (6) να πρωταγωνιστούν. Κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και καθώς από την άλλη πλευρά το σκοράρισμα έγινε δύσκολη υπόθεση (μόλις 8 πόντοι) πήραν κεφάλι στο σκορ με 29-35 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι Τραγικοί κάλπαζαν. Με νέο σερί 11-0 και πολλούς πρωταγωνιστές (Αβαράκης 5, Πράσσος, Χριστακίδης από 4, Σαρακηνός 3) άνοιξαν την ψαλίδα και δεν ξανακοίταξαν πίσω καθώς η κούραση βάρυνε τα πόδια για τη Σφεντόνα (Μπακάλης 3π), με τον φωτεινό πίνακα να αποτυπώνει το δίκαιο τελικό 36-55 !

Mvp του αγώνα ήταν ο Πέτρος Βαρθαλίτης με 7 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Μπακαλέξης με double double και 10 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Key player: Ο παίκτης-κλειδί ήταν ο Γιάννης Κουνας με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Όταν έτρεξαν οι νικητές δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.