Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για την East Division 2 οι αήττητοι Unbroken αντιμετώπισαν τους Legacy το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα και μετά από μια αγωνιώση αναμέτρηση πήραν το τέταρτο σερί ροζ φύλλο στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης !

Ισορροπημένα ξεκίνησαν οι ομάδες με φανερή τη διάθεση να περιορίσουν η μια τα ατού της άλλης. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ από μακριά με τους Ριζά και Κοζαρίδη (από ένα τρίποντο), ενώ οι αντίπαλοι τους βρήκαν στόχο με τους Βασαμανίδη, Ολύμπιο, Κύλα και Δούκα διαμορφώνοντας το ισόπαλο 8-8 του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα 10-0 στη δεύτερη περίοδο χάρη στον Βασαμανίδη (4) και την καλή επιθετική λειτουργία σκοράροντας σχεδόν άπαντες. Η άμυνα τους περιόρισε τους Unbroken σε μόλις 4 πόντους (Κοζαρίδης και Ριζάς οι σκόρερ) κι έτσι προηγήθηκαν με 12-20 στο ημίχρονο.

Αλλαγή του σκηνικού αλλά όχι του ρυθμού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Unbroken με τους Νικολακόπουλο (4) και το τρίποντο του Καζαρίδη μείωσαν χάρη σε σερί 5-0 με την άμυνα τους να δέχεται μόλις 5 πόντους (Κύλας 4), δίχως όμως να πάρουν το προβάδισμα. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 23-25.

Ανάλογη δραματική εξέλιξη είχε και η τέταρτη περίοδος. Με τα τρίποντα του Μπακογιάννη (6) και τις ενέργειες του Νικολακόπουλου από τη μία πλευρά, και τον Ολύμπιο (4) παό την άλλη το σκηνικό απόλυτης ισορροπίας δεν άλλαξε.  Ο Κοζαρίδης έκανε το 34-32 με τον Ολύμπιο να στέλνει το ματς στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 34-34.

Εκεί οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να παίρνουν το πάνω χέρι  με τον Ολύμπιο , με 5 πόντους σερί να κάνει το 36-39. όμως οι Unbroken δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και με καλάθια των Νικολακόπουλου και Ριζά ανέτρεψαν τα δεδομένα και πήρταν στο νήμα το ροζ φύλλο με το τελικό 40-39 !

MVP:  Αναδείχθηκε ο Θανάσης Νικολακόπουλος ο οποίος σημείωσε 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν με double double ο αλάνθαστος Κώστας Ολύμπιος με 13 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Ριζάς έχοντας 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην άμυνα και την ανατροπή στο τέλος για τους νικητές.