Για την έκτη αγωνιστική της West Division 2 το Σαββατόβραδο στο Ίλιον αναμετρήθηκαν οι μόλις έξι διαθέσιμοι Avengers με τα Μαχίμια με τους δεύτερους να επικρατούν στην τελική ευθείαχάρη στο βάθος του πάγκου τους !

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο ξεκίνημα και με τον Αντωνίου να είναι άχαστος (12 πόντοι με τρία τρίποντα) πήραν τα ηνία της αναμέτρησης καθώς από την άλλη πλευρά ο μόνο ο Π. Νερομυλιώτης είχε 4 πόντους, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 14-10.

Στη συνέχεια η κατάσταση ισορρόπησε καθώς Λαμπριανίδης (5) και Ζώϊνας (4) έδωσαν έξτρα ενέργεια στα Μαχίμια, που προσπέρασαν παρά την δαιμονιώδη κατάσταση του Αντωνίου (ακόμα 5 πόντοι) προηγούμενα με 25-28 στου δρόμου τα μισά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τα τρίποντα των Αντωνίου και Βρεττού για τους "Εκδικητές" ωστόσο οι αντίπαλοι τους απάντησαν με πολύ δυνατή άμυνα και επιμέρους 10-2 χάρη στο ξέσπασμα του Μπόρση (8π) που τους επανέφερε το προβάδισμα με 33-38 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο φρέσκιοι. Μπόρσης και Π. Νερομυλιώτης (με έξι και τέσσερις πόντους αντίστοιχα) έφεραν την διαφορά σε διψήφια τιμή με τους κουρασμένους Avengers να μην μπορούν να επανέλθουν. Το συγκρότημα του Κρικέλη πέτυχε την τρίτη του νίκη δίκαια με το τελικό 41-48 !

Mvp ήταν ο Πέτρος Νερομυλιώτης με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 λάθη. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο Αλέξανδρος Μπόρσης έχοντας 19 πόντους, 8 ριμπάουντ,3 ασιστ, 3 κλεψίματα αλλά και 8 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σωτήρης Αντωνίου με 20 πόντους (5/9τρ), 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 6 κλεψίματα και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε στο βάθος του ρόστερ των νικητών.