Στη μέση του πρώτου γύρου του πρώτου γκρουπ της North Division 2 οι Basketball Freaks συνάντησαν τους Bandicoots το βράδυ της Κυριακής με τους δεύτερους να επιβάλλουν πλήρως το παιχνίδι τους και να πετυχαίνουν με θριαμβευτικό τρόπο τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Με το καλημέρα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-11 που μετατράπηκε σε 3-17 χάρη στην τετράδα Παλατζίδη (7), Τσουκαλά (6), Λάμπου (5) και Κωσταβέλη (4). Οι αντίπαλοι τους μείωσαν στη συνέχεια με τον Καγκάδη (11π) ως το 13-27 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε το παραμικρό. Οι Bandicoots ήταν μια ταχύτητα πάνω, με τον Λάμπο (8π) και τον Τσουκαλά (4) φτάνοντας ως το +25, ενώ οι Freaks στηρίχτηκαν στον Ευαγγέλου (8) και τους Πολίτσο, Καγκάδη (από 3) ,με το ημίχρονο να κλείνει στο 27-47.

Ίδιο και απαράλλαχτο το σκηνικό και μετά την ανάπαυλα. Οι Bandicoots χτύπησαν από τα 6.75 με τους Λάμπο (9π) και Αντωνίου (6), αλλά και τον Κωσταβέλη (6) στη ρακέτα, δέχθηκαν μόλις 8 πόντους (Καγκάδης 4) και έφτασαν σε double score (35-71) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά έπεσε το τέμπο καθώς οι φιλοξενούμενοι άφησαν το πόδι από το γκάζι. Οι Basketball Freaks βρήκαν χώρο δράσης και με τους Πολίτσο (6), Καγκάδη και Ευαγγέλου (από 5π) διαμόρφωσαν το τελικό 51-82.

MVP του παιχνιδιού με double double ήταν ο αλάνθαστος Λευτέρης Κωσταβέλης με 14 πόντους , 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 5 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Ευαγγέλου , επίσης με double figures και 17 πόντους, 13 ριμπάουντ και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Δίχως αμφιβολία ο Βασίλης Λάμπος. Είχε 22 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε:  Οι νικητές κυριάρχησαν πλήρως.