Για την έκτη στάση της South Division 2  το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό συναντήθηκαν οι Baskethoopers με τους Pioneers. Οι δεύτεροι έπαιξαν όμορφο κατά διαστήματα μπάσκετ και επέστρεψαν στις νίκες και το θετικό ρεκόρ (3-2) στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ και παίζοντας εξαιρετική άμυνα δέχτηκαν μόλις έξιε πόντους από τους αντιπάλους τους (Αδελφουλάκος 5). Με την τριπλέτα Μανία, Χαραλαμπόπουλου και Ιφτιχάρ (από 5π) πήραν διψήφια απόσταση και προηγήθηκαν με 6-19 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με τις ομάδες να δυσκολευόνται να βρουν το καλάθι, δίχως να αλλάξει ωστόσο κάτι. Ο Καπέτης είχε τέσσερις πόντους για τους Hoopers, με τον Χατζηιγνατίου να έχει τους ίδιους για τους "Πρωτοπόρους" που ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο μπροστά με 12-26.

Το παιχνίδι είχε ελεύθερο μπάσκετ μετά την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και σκόραραν με τους Πετρόχειλο (8), Αδελφουλάκο και Παυλόπουλο (από 3), με τους αντιπάλους τους να παίρνουν από πέντε πόντους από τους Χατζηιγνατίου και Πλάκα ,με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 30-40 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Pioneers "προστάτεψαν" και διεύρυναν το προβάδισμα τους χάρη στα τρίποντα του Μανίνα αλλά και τους Χαραλαμπόπουλο (6), Χατζηιγνατίου (4). Στον αντίποδα οι Baskethoopers είδαν τον Ν.Τσούπρο (6) να σκοράρει επίσης από μακριά μαζί με τον Πετρόχειλο (4), με το τελικό 44-58 να αντικατοπτρίζει πλήρως την απόδοση των ομάδων στο παρκέ.

Mvp αναδείχθηκε ο Γιάννης Μανίνας σημειώνοντας 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Συνοδοιπόρος του ως παίκτης κλειδί ήταν ο Σωτήρης Χατζηιγνατίου καταγράφοντας 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και από ένα κλέψιμο, μπλοκ και λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερος παρουσιάστηκε ο Σπύρος Παυλόπουλος, με 6 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 6 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν περισσότερη ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση και δεν απειλήθηκαν.