Στο κλείσιμο της έκτης αγωνιστικής της South Division 2, οι Cool Dynamic αντιμετώπισαν την αξιόμαχη Tinder Bologna και με σφιχτή άμυνα κατάφεραν να κάνουν την τρίτη τους νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες έδωσαν έμφαση στην άμυνα από το ξεκίνημα, παίζοντας αναγνωριστικά στα πρώτα λεπτά. Ο Ράπτης σημειώσε πέντε πόντους για τους γηπεδούχους , που δέχτηκαν μόλις πέντε (Γκέγκιος 3), για το 9-5 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Η άμυνα των Cool συνέχισε να είναι αποτελεσματική, καθώς δέχτηκε ξανά μόλις 5 πόντους από τον Λυκοκάπη. Μπροστά τη δουλειά έκαναν στο ζωγραφιστό οι Σεφεριάδης και Ράπτης (από 4π) με το ημίχρονο να κλείνει με double score (20-10).

Μετά τη διακοπή οι Μπολωνέζοι βρήκαν το χέρι τους από τα 6.75. Ο Γκέγκιος έβαλε 8 πόντους, ενώ Σπανός και Καρακίτσος συνέδραμαν με ένα τρίποντο. Στην αντίπερα όχθη ο Παυλάκος απάντησε με το ίδιο τρίποντο νόμισμα (6π) κρατώντας την πρωτοπορία για την ομάδα του (30-25) στο τριαντάλεπτο.

Με τα σουτ προσπάθησε η Τinder να πλησιάσει κι άλλο με τους Γκέγκιο (5) και Καρακίτσο (3), ωστόσο οι Cool ευτύχησαν να δουν τον Μαυράκη να παίρνει τη μπαγκέτα με 7 πόντους παρέα με τον Σεφεριάδη (6π) οδηγόντας τους προς το ροζ φύλλο που ήρθε με το τελικό 43-39 !

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Παυλάκος με 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και ένα λαθάκι. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκο Γκέγκιος με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Χαρίλαος Σεφεριάδης με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ κι ένα μπλοκ.

Το ματς κρίθηκε στην αντοχή και τις πιο σταθερές λύσεις που είχαν οι νικητές, πέραν του μακρινού σουτ.