Στα μισά του πρώτου γύρου και για την έκτη στάση του δεύτερου group της North Division 2 οι Fatherland Havaliers φιλοξένησαν στην Καλογρέζα το Σάββατο τους Halligators με τους δεύτερους να βγάζουν περισσότερη ενέργεια στο παρκέ στο δεύτερο μισό του αγώνα κατακτώντας την τέταρτη τους νίκη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση προυγούμενοι με 11-1 χάρη στο ντουέτο Βασιλάκου (8) και Αποσκίτη (7). Οι αντίπαλοι τους άργησαν να πάρουν μπρος  (Αθανασιάδης 4), για το 15-6 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τους Havs να συντηρούν διαφορές κοντά στους δέκα πόντους, καθώς Βασιλάκος, Γάκης και Ε. Κάββουρας ήταν δραστήριοι με 4 πόντους ο καθένας. Στην αντίπερα όχθη ο Σακελλαράκης (8π) ήταν αποτελεσματικός κοντά στο καλάθι μειώνοντας σε 27-21 στο τέλος του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός φάνηκε ν' αλλάζει μετά την ανάπαυλα με τους Αλιγάτορες να είναι καταιγιστικοί. Με κουαρτέτο φωτιά τους Σακελλαράκη (9), Δημάδη (8) από τα 6.75 αλλά και τους Αντωνόπουλο (5) και Σκιαδόπουλο (4) με σερί 12-0 αρχψικά προσπέρασαν και παρά τις ενέργειες των Αποσκίτη (7), Βασιλάκου και Ε.Κάββουρα (από 4) πήραν διψήφια διαφορά, με το σκορ στο τριαντάλεπτο να διαμορφώνεται στο 42-53.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο το ματς είχε χαρακτήρα ντέρμπι. Οι Fatherland ξεκίνησαν με σερί 9-0 με τον Βασιλάκο απόλυτο πρωταγωνιστή (12π). Με τις ομάδες να πηγαίνουν κατοχή με κατοχή και το σκορ στο 58-60 οι Halligators ήταν πιο ψύχραιμοι και με τους Αντωνόπουλο και Αθανασιάδη (από 4π) με σερί 5-0 στο φίνις, πήραν το ροζ φύλλο με το τελικό 58-65 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Τίμος Σακελλαράκης έχοντας 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Δίπλα του ως παίκτης κλειδί στάθηκε ο Δημήτρης Δημάδης με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Δημήτρης Βασιλάκος με 28 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους νικητές να υπερασπίζονται στο τέλος τη διαφορά που απέκτησαν παρά την πίεση των αντιπάλων τους.