Την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν το βράδυ της Κυριακής οι Freaks όταν και φιλοξένησαν στο Ίλιον τους Vikings στο πλαίσιο της έκτης στάσης της South Division 2 .

Oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά με τα τρίποντα του Φελεμέγκα (6) και την παρουσία του Κοκκίνη (5) στο ζωγραφιστό αποκτώντας το προβάδισμα. Μπεχράκης και Λιάκος σκόραραν επίσης από τα 6.75 για τους αντιπάλους τους, με το σκορ να είναι στο 18-10 τα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Freaks πάτησαν το γκάζι στη συνέχεια με τους Νάκο, Ζορμπά (από 6) και τον Φελεμέγκα (5) να έχουν τον πρώτο λόγο. Η άμυνα τους δέχτηκε μόλις εννέα πόντους (Παπακομνηνός 3), και η διαφορά ξεπέρασε τους είκοσι (43-19) στο ημίχρονο.

Ίδια η εικόνα και μετά την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι δεν απειλούνταν, παρά τα τρίποντα του Γιαπράκη (6), με τους Λιβανό και Χαϊδεμένο με τέσσερις και τρεις αντίστοιχα πόντους να διατηρούν μεγάλη την απόσταση (58-29) στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά είδαμε απόλυτα ελεύθερο παιχνίδι.Ο Χαλκιαδάκης σκόραρε έξι πόντους για το συγκρότημα του Κουλούρη, ενώ ο Φελεμέγκας με δύο ακόμα βόμβες τριών πόντων διαμόρφωσε το τελικό 72-37.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Τάσος Νάκος. Είχε 14 πόντους, 19 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο. Συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Φελεμέγκας με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Βασίλης Λιάκος μετρώντας 7 πόντους, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην ποιότητα και την ταχύτητα των νικητών