Το High Post πέτυχε την τέταρτη του φετινή νίκη απέναντι στους Blue Sharks Eurolife για την έκτη αγωνιστική του Group 1, της  North Division 2 παίζοντας στρωτά και με τον Μαντάκο να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά καλά. Ο Μαντάκος σκόραρε 7 πόντους για αρχή, ενώ η άμυνα επέτρεψε μόλις οκτώ (Πέππας και Τομαράς από ένα τρίποντο), με συνέπεια να προηγηθούν με 15-8 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο δεκάλεπτο ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση τους. Σκόραραν αρκετοί (Μπίσκος 5, Δεληγιάννης και Αλεβιζάκης από 4, Τομαράς ένα ακόμη τρίποντο) και προσπέρασαν προσωρινά, όμως οι αντίπαλοι τους με επιμέρους 8-2 και τον Τσαπρούνη (8π) πρωταγωνιστή κράτησαν την πρωτοπορία με 31-28 στη μέση της διαδρομής.

Το High Post πάτησε το γκάζι μετά την ανάπαυλα. Μαντάκος και Παπαναστασίου έβαλαν από επτά , με τους Κακομανώλη και Χρυσινα να προσθέτουν από ένα τριποντάκι. Από την άλλη πλευρά ο Σκιαδόπουλος (7) ήταν η μοναδική σταθερή απειλή, με τη διαφορά να παίρνει διψήφια τιμή , ως το 55-40 στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο η απόσταση άγγιξε τους είκοσι πόντους, και κάπου εκεί το High Post ..άραξε. Ο Μαντάκος βέβαια με 10 ακόμα πόντους δεν άφησε τους "Καρχαρίες" να καταστούν απειλητικοί, που μείωσαν ωστόσο με τους τομαρά (6) και Γιαννόπουλο (4) ως το τελικό 65-55.

MVP: Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Μαντάκος, ο οποίος είχε 28 πόντους , μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκλεψε μια φορά και έκανε 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ηλίας Σκιαδόπουλος με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο  Απόστολος Τσαπρούνης έχοντας 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Οι νικητές έτρεξαν στο δεύτερο μισό και χάρη στην εξαιρετική απόδοση του Μαντάκου δεν δυσκολεύτηκαν.