Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της East Division 2 οι Hoopfellas φιλοξένησαν την Cobra Kai το απόγευμα του Σαββάτου στο Γ.Μελισσηνός με τη δεύτερη να κάνει εξαιρετική εμφάνιση μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης, φτάνοντας τις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν σαφείς εξαρχής τις προθέσεις τους. Με σερί 14-0 και το δίδυμο Μανσούρ (6) και Μαγκλιβέρα (5) να "ζωγραφίζει" πήραν διψήφια απόστασηκαι με την άμυνα τους να δέχεται μόλις τέσσερις πόντους, ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο με 4-19.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Η Cobra Kai με το ίδιο μοτίβο δεχόταν δύσκολα καλάθι (Βαρυτιμιάδης, Μανιατάκης και Β.Αργυριάδης από 2)  ενώ μπροστά οι Ορφανίδης (6), Μαγκλιβέρας (4) και οι Σακελλάρης και Δαμανάκης (από 3) διεύρυναν τη διαφορά ως το 11-36 του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το ίδιο τέμπο και στην επανάληψη. Με τους Ορφανίδη (7) ,Δημητριάδη (5) και Σακελλάρη κύριους εκφραστές στην επίθεση με σερί 14-0 εκτόξευσαν τη διαφορά. Από την άλλη πλευρά ο Βαρυτιμιάδης πέτυχε έξι πόντους και ο Μπέλμπας ένα τρίποντο, με το σκορ να είναι στο 22-59 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις ομάδες να παίζουν ελεύθερο μπάσκετ. Οι Hoopfellas βρήκαν χώρους με τους Ευσταθίου (8), Κελέτση (7), Μανιατάκη (4) και Κατσούλη (2). Στην αντίπερα όχθη Μαγκλιβέρας με επτά, Τσιώτσης με πέντε και ο Δαμανάκης με τέσσερις διαμόρφωσαν το τελικό 43-81  !

Mvp αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Μπάζιος με 8 πόντους, 18 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ κι ένα λάθος. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν με double double ο Αλέξανδρος Μαγκλιβέρας έχοντας 18 πόντους, 6 ριμπαούντ, 10 ασιστ,  καθώς και 3 κλεψίματα & 4 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο αλάνθαστος Σταύρος Κελέτσης καταγράφοντας 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε : Στην υπεροχή των νικητών σε κάθε λεπτομέρεια.