Για την έκτη αγωνιστική της West Division 2 οι Indiana Pagers συνάντησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Sala Sport Club του ελλειπείς Γέροντες και παίζοντας σε γρήγορο τέμπο πήραν το τέταρτο ροζ φύλλο παραμένοντας σε υψηλή θέαση στη βαθμολογία.

Η καλή μέρα λένε πως φάινεται από το πρωί. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έτρεξαν το γήπεδο με τους Δερβεντζή (8), Αδαμόπουλο, Μουτεσίδη (από 4) και το τρίποντο του Στιβακτάκη αναλαμβάνοντας τα ηνία της αναμέτρησης. Οι αντίπαλοι τους προσπάθησαν να ακολουθήσουν χάρη στους Αρχέλαο (7) και Σχοινά (3), για το 19-12 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι Pagers δεν ...άλλαξαν σελίδα στη συνέχεια. Με την τετράδα Στιβακτάκη (5), Κακαρούνα, Αδαμόπουλου και Μουτεσίδη (από 4π)  ανέβασαν στροφές, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αρχέλαος φόρτωνε το καλάθι τους με 10 πόντους και ο Τσιβούλας πρόσθετε τρεις, με την απόσταση να έχει διψήφια τιμή (40-27) στο ημίχρονο.

Ίδιο και απαράλλαχτο το σκηνικό και στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο με τον ορεξάτο Στιβακτάκη (5) και ανέβασαν τη διαφορά πέριξ των είκοσι πόντων, ενώ ο Σχοινάς (με πέντε επίσης πόντους) απαντούσε περιστασιακά για τους Γέροντες. Σκορ τρίτης περιόδου 54-36.

Στα τελευταία δέκα λεπτά το παιχνίδι είχε ελεύθερο χαρακτήρα.  Για τους φιλοξενούμενους , πέραν του Αρχέλαου (7π) ο πρόεδρος Γεροντίδης έκανε αισθητή την παρουσία του χτυπώντας δις από τα 6.75, ενώ οι Pagers με γρήγορο παιχνίδι έφτιαξαν ωραίες φάσεις με τους Στιβακτάκη, Δερβεντζή, Αδαμόπουλο (από 4π) και παίρνοντας σκοράρισμα από το σύνολο του ρόστερ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το απόλυτα δίκαιο τελικό 75-51.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο αλάνθαστος Αλέξανδρος Αδαμόπουλος έχοντας 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο κι ένα κόψιμο. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Κώστας Στιβακτάκης καταγράφοντας 17 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Αρχέλαος με 26 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε :  Οι νικητές δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες καθώς είχαν υπεροπλία σε κάθε θέση.