Για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 οι Itah Jazz υποδέχθηκαν τον Μορφέα το βράδυ της Κυριακής, με τον δεύτερο να παίρνει τη ρεβάνς για την ήητα στο Atlas Cup πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και την πρώτη νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και με τους Κρεούζη (6) και Ρήγα (4) προηγήθηκαν με 5-13. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τον Σπανό (3), για το 9-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια ο Μορφέας ανέβασε στροφές. Ο Φίλος και τα τρίποντα του Κρεούζη (από 6π αμφότεροι) άνοιξαν το γήπεδο και καθώς η άμυνα του επέτρεψε μόλις 7 πόντους από τους γηπεδούχους (Κυριακίδης 3) το ημίχρονο έκλεισε με double score (16-32) !

Δεν άλλαξαν πολλά στην επανάληψη. O Μορφέας με αξιοθαύμαστη χημεία και τον Φίλο (9π) σε οργιώδη κατάσταση με σερί 10-0 αύξησε την απόσταση, παρά τις ενέργειες των Σπανού (4) και Μαριολή (3) για τους Jazz με το σκορ να είναι στο 25-47 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τους Κρεούζη και Αντύπα (από 3π) κατεβάζοντας το πόδι από το γκάζι, με τους Itah Jazz να βρίσκουν χώρους και με τους Μαριολή (6), Σπανό (4) και Γκολετσόπουλο (3) να συμβάλλουν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 40-53.

Mvp : Ο Σπήλιος Φίλος με double double και 17 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 1 λάθος.

Παίκτης-Κλειδί:  Επίσης με double figures ο Κώστας Ρήγας έχοντας 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 7 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ηλίας Κεφαλάς καταγράφοντας 6 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο αποτελεσματικοί και είχαν καλύτερη χημεία.