Με 45-66 κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των OLD DOGS οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.

Με 0-8 σερί ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Κοταράκο να σκοράρει 4 πόντους και τον Μανώλη να ευστοχεί σε τρίποντο. Ο Καμπάνης απάντησε με τρίποντο αλλά ο Μανώλης και πάλι με τον ίδιο τρόπο έκανε το 3-11. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τους Καραγιάννη και Γκέο ενώ ο Λύκουρας με τρίποντο έκανε το 10-14. Ο Πολύδωρος απάντησε ενώ ο Παναγούλιας από κοντά μείωσε εκ νέου. Το 13-18 έκανε ο Ανδρόνικος με σουτ.

Εξίσου καλά μπήκαν και στο 2ο δεκάλεπτο οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ με τον Μανώλη να έχει 1/2 βολές, τον Ανδρόνικο 2/2 και τον Χρηστακάκο να ευστοχεί σε τρίποντο. Οι OLD DOGS μείωσαν με τρίποντο του Καμπάνη και σουτ του Γκέου αλλά μέχρι το τέλος δεν σκόραραν άλλο καλάθι ενώ οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ με τρίποντο του Χρηστακάκου και δίποντο του ίδιου και καλάθι του Μανώλη στον αιφνιδιασμό ξέφυγαν με 14.

Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου οι Πολύδωρος, Ανδρόνικος και Μειντάνης με τρίποντο έκαναν το 20-39. Ο Καμπάνης μείωσε με τρίποντο και ο Καραγιάννης από κοντά. Ο Σκαφίδας με σουτ έριξε τη διαφορά στους 13 αλλά ο Μανώλης ευστόχησε σε σουτ 3ων πόντων. Ο Καραγιάννης μείωσε αλλά νέο τρίποντο του Χρηστακάκου και 2 καλάθια των Μανώλη και Πολύδωρου έφεραν το ματς στο 29-50. Ο Καμπάνης με τρίποντο στο τέλος έριξε τη διαφορά. 

Στο 4ο δεκάλεπτο ο Πανούλιας σκόραρε αλλά οι Ανδρόνικος με 4 πόντους και Κοταράκος άνοιξαν την ψαλίδα. Ο Γκέος μείωσε με έμμεσο τρίποντο αλλά ο Κοταράκος με άλλους 4 πόντους και ο Μανώλης έκαναν το 37-. Όλα είχαν κριθεί στο ματς με τον Πανγούλια να μειώνει αλλά ο Μανώλης απάντησε αμέσως. Το τρίποντο του Μειντάνη έκανε το 41-66 για να μειώσουν οι Καμπάνης και Μιχαηλίδης.

MVP της αναμέτρησης ο Μανώλης με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τους OLD DOGS ξεχώρισε ο Καμπάνης με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ήταν περισσότερο εύστοχοι και αρκετές φορές βρήκαν εύκολα καλάθια σε αιφνιδιασμό.