Στο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής για το 2ο group της North Division 2, οι People Café φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ τους ελλειπείς Gin Supertonics και παίζοντας σε full speed mode τους υποχρέωσαν στην πρώτη τους ήττα ενώ παράλληλα τους έπιασαν στην κορυφή του ομίλου !

Όλα φάνηκαν από την αρχή. Οι γηπεδούχοι με τους Μυλωνά (11π) και Τσαγκούλη (6) επέβαλαν γρήγορο τέμπο και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Οι αντίπαλοι τους απάντησαν περιστασιακά κυρίως με τον Γ. Μωραϊτη (5), για το 21-12 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι People Cafe διατήρησαν τον έλεγχο στη συνέχεια παρότι οι Gin πλησίασαν στους τέσσερις με τα τρίποντα των Γ.Μωραϊτη (6) Καμινάρη (5) και Καλυβη. Ο Μυλωνάς φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με ακόμα 10 πόντους, με τους  Μαρούλη και Γκορέζη να συνδράμουν από τέσσειρις ο καθένας, και με σερί 8-0 ξέφυγαν ως το 41-26 του ημιχρόνου.

Δεν είχαμε αλλαγές στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι με νέο σερί 9-0 ξέφυγαν περαιτέρω με τον Μαρούλη σε πρώτο ρόλο με 10 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά ο Παπαφωτίου είχε 9 πόντους, και το σκορ διαμορφώθηκε σε 63-44 στο τριαντάλεπτο.

Η παρέα του Καρτσιμαδάκη είχε το πάνω χέρι ως το τέλος. Γκορέζης με έξι και Μαρούλης με τέσσερις ήταν οι πιο παραγωγικοί, ενώ Παπαφωτίου (5), Γ. Μωραϊτης και Καλυβης (από 4) συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 78-60 !

Mvp του αγώνα ο ξεχωριστός Άγγελος Μυλωνάς με triple double figure και 27 πόντους, 16 ριμπάουντ , 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη ! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Γιώργος Μωραϊτης έχοντας 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα &  1 μπλοκ.

Key player: Με πολύ ενέργεια ο Αλέξανδρος Μαρούλης έχοντας 18 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ οι νικητές !