Το αήττητο τους διατήρησαν δια πυρός και σιδήρου το βράδυ της Κυριακής στα Άνω Λιόσια οι The Beefs αντιμετωπίζοντας στο πλαίσιο της έκτης στροφής της West Division 2 τους Mad Frogs καταβάλλοντας την αντίσταση τους στην παράταση !

Η πρώτη περιόδος είχε δύο όψεις. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με ένα 8-0 με τους Γιαννόπουλο και Brkic (από 3). Οι αντίπαλοι τους ωστόσο απάντησαν με 12-0 με τον "Παππού" (6) και το τρίποντο του Κανδηράκη προσπερνόντας με 12-8 στο τέλος της.

Οι Beefs έφτασαν ως το +12 ση συνέχεια με τους Κανδηράκη (5) και Λυκογιάννη (3) να ευστοχούν έξω από την περίμετρο, όμως τα Βατράχια μείωσαν με τους Brkic (6) και Κωστόπουλο (5) σε 28-21 στο ημίχρονο.

Σε ισορροπία κινήθηκε η αναμέτρηση μετά την ανάπαυλα. Ο Παπανικολάου έλαμψε με 8 πόντους για τους γηπεδούχους, αλλά άλλους τόσους είχε ο Brkic από την άλλη πλευρά και μαζί με τον Κωστόπουλο (5) κράτησαν τους Mad Frogs σε κοντινή απόσταση (41-39) στο τριαντάλεπτο.

Στην τέταρτη περίοδο εντάθηκε η μάχη. Οι Beefs με την τριπλέτα Λυκογιάννη (8), Παπανικολάου και Βουρλίτη (από 6) προηγήθηκαν με 58-52 όμως Brkic και Γιαννόπουλος με εννέα πόντους έκαστος έφεραν το παιχνίδι στο καλάθι. Ο Λυκογιάννης με τρεις βολές έκανε το 63-61 με τον Γιαννόπουλο να ισοφαρίζει στα 10" με λέι απ, για να οδηγηθούμε στο έξτρα πεντάλεπτο καθώς ο Παπανικολάου ήταν άστοχος με τη λήξη !

Κι εκεί η εξέλιξη ήταν το ίδιο δραματική. Ο Κωνσταντίνου έδωσε λύσεις στο ζωγραφιστό, όμως το τρίποντο του Κωστόπουλου έφερε το ματς ξανά στα ίσα. Ο "Παππούς" στα 20" έκανε το 68-66 και με τον Γιαννόπουλο να αστοχεί στα 6", διαμόρφωσε και το τελικό 69-66 με 1/2 βολές !

Mvp με double double ήταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχοντας 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί ήταν ο Στράτος Λυκογιάννης με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε στην επανεμφάνιση του ο Srdan Brkic με double figures και 26 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές  ήταν μπροστά σχεδόν σε όλο το παιχνίδι δίχως όμως να πάρουν διαφορές ασφαλείας κι επκράτησαν στα σημεία με το καθαρό μυαλό και τις επιλογές τους στο έξτρα πεντάλεπτο.