Τρίτη επιτυχία για τους Thunderclutch το βράδυ της Κυριακής στα Ανω Λιόσια, όταν στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της West Division 2 κατέβαλαν την αντίσταση της Basxetonias αποδίδοντας πολύ καλά .

Αρχικά οι ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στο παρκέ του Ολυμπιακού κλειστού Άνω Λιοσίων. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Δανατσόπουλος (4) και Καραλούλης (3) , ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στον Στρατηγόπουλο (6π) , για το 9-8 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Thunderclutch ανέβασαν στροφές στη συνέχεια. Ο Κόλλιας (5π) σκόραρε από μακριά και ο Ψαράκης (4) ανέλαβε τη δράση στο ζωγραφιστό, ενώ συνάμα η άμυνα τους δέχθηκε μόλις 4 πόντους, με συνέπεια το 25-12 του ημιχρόνου.

Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη. Οι Thunder συντηρησαν την απόσταση που είχαν με τον Κόλλια (8π) να έχει πάρει φωτιά, ενώ Σαλαπάτας και Δανατσόπουλος συνείσφεραν από 3 πόντους. για τη Basxetonia ο Στρατηγόπουλος (5π) και ο Κολιομίχος (3) έβαλαν από ένα τρίποντο δίχως να κατορθώσουν να απειλήσουν. Σκορ τρίτης περιόδου 41-25.

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.  Κοκοβές με έξι και Σαλαπάτας με ένα τρίποντο κράτησαν τη διψήφια διαφορά παρά τον βομβαρδισμό του Στρατηγόπουλου (9π με 3 τρίποντα) για τους κιτρινόμαυρους, και κατέκτησαν δίκαια το ροζ φύλλο με το τελικό 52-36.

MVP: Με double double o Κώστας Κόλλιας και 15 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ο Ανδρέας Κοκοβές με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος.

Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Γιώργος Στρατηγόπουλος, που κατέγραψε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έβαλαν τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο και δεν έχασαν τον έλεγχο της κατάστασης ως το τέλος !