Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου Division (2ο group) οι Tragics αναμετρήθηκαν με τους Athenian Warriors. Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με τους Warriors να ελέγχουν κατά κύριο λόγο τον ρυθμό και το τέμπο. 47-60 ήταν το τελικό σκορ με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν την 1η τους νίκη στο πρωτάθλημα!

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το 1ο δεκάλεπτο. Οι Warriors έπαιξαν λίγο καλύτερα, με άμεσο αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μια διαφορά 4 πόντων υπέρ τους. 14-18 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 6 πόντους έβαλε ο Βαρθαλίτης. 4 είχε ο Κούνας. 10 πέτυχε ο τρομερός Λούβαρης για τους Warriors.

H διαφορά μειώθηκε στο μισό στην 2η περίοδο. Το παιχνίδι εξακολούθησε να είναι μοιρασμένο και για τις 2 ομάδες με τους Warriors να κρατάνε σταθερά τα ηνία. Για τους Tragics στο δεκάλεπτο αυτό κουπί τράβηξε με 3 σερί τρίποντα ο Ψαρράς. Τον χαβά του με 8 πόντους συνέχισε για τους φιλοξενούμενους ο Λούβαρης.

Η απόσταση των 2 ομάδων έφτασε στους 8 πόντους υπέρ των Warriors στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Athenian Warriors μπήκαν πολύ δυνατά στο 2ο ημίχρονο. Έβαλαν τα σουτ και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Δέχθηκαν 11 πόντους, πέτυχαν 17 και εδραίωσαν την διαφορά υπέρ τους. Για τους εκτός ρυθμού Tragics Ντάσιος και Χριστακίδης πέτυχαν από 3 πόντους έκαστος. 7 είχε ο Απέργης και από 4 Γαλάνης και Παρδαλάκης για τους «μαχητές»!

Με την διαφορά στους 8 πόντους, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον 1ο λόγο στην 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί οι Tragics να προσπάθησαν, αλλά οι Athenian Warriors ήταν καλύτεροι, έφτασαν την διαφορά σε διψήφια ύψη και πήραν με παλικαρίσιο τρόπο την 1η τους νίκη στο πρωτάθλημα. 47-60 ήταν το τελικό σκορ. 11-12 έληξε η περίοδος. Για τους νικητές 3 καλάθια έβαλε ο Λούβαρης. 5 πόντους έβαλε για τους ηττημένους ο Ντάσιος!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Λούβαρης με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ (7-0), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 6 λάθη σε 40 λεπττά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Βαρθαλίτης με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ (3-5) και 2 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Δ. Απέργης με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 40 λεπτά αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την συνοχή και την ευστοχία των Warriors!