Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου Division( 1ο group), η Tune Squad αντιμετώπισε τον Anubis BC. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του με τις 2 ομάδες να προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο δυνατό! 51-46 ήταν το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να κερδίζουν στις λεπτομέρειες τον θεό της αρχαίας Αιγύπτου!

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σε ωραίο τέμπο και είχαν τις στιγμές τους. 13-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Anubis να δημιουργεί μια διαφορά ενός καλαθιού. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους πέτυχε ο Αντωνίου, ενώ από 1 εύστοχο τρίποντο είχαν Γεωργόπουλος και Χαρίσης. 6 είχε ο Λιακόπουλος και 5 ο Θ. Κασβίκης για τους προπορευόμενους.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι γηπεδούχοι στην 2η περίοδο. Με οδηγό τις οργανωμένες επιθέσεις και τις σκληρές άμυνες, η Tune Squad κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της στον αποδιοργανωμένο Anubis. 15-9 ήταν το επιμέρους σκορ με την Tune Squad να μετατρέπει το -2 σε +4. Για τους γηπεδούχους 7 πόντους είχε ο Παπαδάτος και 2 τρίποντα πέτυχε ο Γκούνης. Για τον Anubis 1 τρίποντο έβαλε ο Β. Κασβίκης.

Το 3ο δεκάλεπτο θύμισε κατά πολύ το 1ο. Οι 2 ομάδες συνέχισαν να παίζουν σκληρά  σε άμυνα και επίθεση, ενώ δεν έλλειψαν οι αιφνιδιασμοί και τα plays σε transition. 9-11 ήταν το σκορ της περιόδου, με τον Anubis να μειώνει την διαφορά σε παιχνίδι μιας κατοχής. Για την ΤS 2 καλάθια έβαλε ο Παπαδάτος. Κουπί για τους φιλοξενούμενους τράβηξε ο Θ. Κασβίκης με 5 πόντους. Με 2 σερί καλάθια ακολούθησε ο Λιακόπουλος.

Με την διαφορά στους 3 πόντους, όλα θα κρίνονταν στην 4η και τελευταία περίοδο. Ο Anubis BC έκανε την προσπάθεια του, έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε και λύγισε από την πίεση της πολύ έμπειρης Tune Squad. 14-11 ήταν το επιμέρους σκορ στα τελευταία 10 λεπτά. 51-46 έληξε το παιχνίδι. Για τους νικητές 10 πόντους πέτυχε ο clutch Παπαδάτος. Παρατσόκας και Β. Κασβίκης πέτυχαν από 1 τρίποντο έκαστος για τους ηττημένους.

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Παπαδάτος με 18 πόντους, 3 ριμπάουντ (1-2), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 30 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Λιακόπουλος με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1) και 1 λάθος σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Γεωργόπουλος με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ (3-1), 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 28 λεπτά.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τον εκπληκτικό Παπαδάτο που πέτυχε 10 πόντους στην 4η περίοδο!